Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 379 kJ / 2 481 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,76 g |
| Tuky | 259,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 434 mg |
| Sodík | 3,74 g |
| Sůl | 9,35 g |
| Sacharidy | 7,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WWgX
Moje poznámka
Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WWgX
Nejnovější recepty
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 3 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 12 hodinami
Oříškové oválky
Přidáno před 14 hodinami
Americké lívance s javorovým sirupem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vaječný likér 8x jinak
KristaO před 12 minutami
Domácí utopenci
mmmMichal před 12 hodinami
Rychlá rajská omáčka
vladhn před 12 hodinami
Červená polévka s pohankou
Bretik před 13 hodinami
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 15 hodinami
České buchty
abigail.horynova před 15 hodinami
Pomazánka Palivec
Jarda1972 před 15 hodinami
Kynutý čert a Mikuláš (pajtáše)
JanaPav před 15 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Patoja před 16 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Fijajda před 16 hodinami
Tématické fráze:
losos pstruhový,
zavináče ze pstruha,
pstruhovy losos,
pstruh filety recept,
losos s žampionovou omáčkou,
mail estragon.pl loc:cz,
závitek ze pstruha,
pstruh s omackou,
zavináče ze pstruhů,
recept na pstruha s omačkou,
tipy triky slaná kytka,
pstruzi zavitky,
recept na losos pstruhový,
losos pstrhový,
rybí file s žampionovou omáčkou,
závitky z pstuha,
jaké bylinky na pstruha,
recept na žampionovou omáčku,
pstruhový lososa,
zavináče z pstruha
Suroviny:
pstruh,
slanina anglická,
smetana,
sýr uzený,
žampióny,
cibule šalotka,
mouka hladká,
máslo,
pepř,
citron,
sůl,
česnek,
tymián,
kopr,
estragon,
majoránka,
pažitka
Komentáře (42)
U tebe mě překvapilo, jak ses při focení výrazně zlepšila
Pořád mám na paměti, co mi kdysi řekl jeden výborný, zkušený starý kuchař:
"Na talíř patří pouze to, co se sní." - A to tys dodržela
(Sorry, že jsem se tak rozepsala.)
Ivo ryby miluji, tak díky za inspiraci
to je ale krásný recept
škoda,že se nedá jíst ze skla
Jaké bylinky jsi použila? Já představu mám,ale radši ji nevyslovím
Bratr mě zásobuje pstruhy, takže i když je máme nejradši jen "obyčejně", určitě zkusím
Možná bych kromě uzeného sýra zkusila i špetičku uzené papriky, ale nevím,to jen teď přemýšlím
Posílám ti první bodík a jistě nezůstane poslední.