Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 379 kJ / 2 481 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,76 g |
| Tuky | 259,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 434 mg |
| Sodík | 3,74 g |
| Sůl | 9,35 g |
| Sacharidy | 7,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WWgX
Moje poznámka
Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WWgX
Nejnovější recepty
Jemné marokánky
Přidáno před 1 hodinou
Mandlové laskonky
Přidáno před 2 hodinami
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 7 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 8 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bůčkový nářez
Stanas před 14 minutami
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Denade před 1 hodinou
Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou podle Mirka Kaliny
frimlik před 2 hodinami
Polévka s červenou čočkou a mrkví
Pavel-Buco-Harwy před 2 hodinami
Kuřecí pikantní směs
Ajkad před 2 hodinami
Rychlé a chutné hrnkové sušenky
Irena1984 před 2 hodinami
Štrachanda z Plzeňska
Danulka52 před 2 hodinami
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
Sapasapa před 2 hodinami
Kapusta zapečená s uzeným a bulgurem
Sapasapa před 3 hodinami
Vánočka II
boomgo před 3 hodinami
Tématické fráze:
losos pstruhový,
zavináče ze pstruha,
pstruhovy losos,
pstruh filety recept,
losos s žampionovou omáčkou,
mail estragon.pl loc:cz,
závitek ze pstruha,
pstruh s omackou,
zavináče ze pstruhů,
recept na pstruha s omačkou,
tipy triky slaná kytka,
pstruzi zavitky,
recept na losos pstruhový,
losos pstrhový,
rybí file s žampionovou omáčkou,
závitky z pstuha,
jaké bylinky na pstruha,
recept na žampionovou omáčku,
pstruhový lososa,
zavináče z pstruha
Suroviny:
pstruh,
slanina anglická,
smetana,
sýr uzený,
žampióny,
cibule šalotka,
mouka hladká,
máslo,
pepř,
citron,
sůl,
česnek,
tymián,
kopr,
estragon,
majoránka,
pažitka
Komentáře (42)
U tebe mě překvapilo, jak ses při focení výrazně zlepšila
Pořád mám na paměti, co mi kdysi řekl jeden výborný, zkušený starý kuchař:
"Na talíř patří pouze to, co se sní." - A to tys dodržela
(Sorry, že jsem se tak rozepsala.)
Ivo ryby miluji, tak díky za inspiraci
to je ale krásný recept
škoda,že se nedá jíst ze skla
Jaké bylinky jsi použila? Já představu mám,ale radši ji nevyslovím
Bratr mě zásobuje pstruhy, takže i když je máme nejradši jen "obyčejně", určitě zkusím
Možná bych kromě uzeného sýra zkusila i špetičku uzené papriky, ale nevím,to jen teď přemýšlím
Posílám ti první bodík a jistě nezůstane poslední.