Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 735 kJ / 1 610 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,06 g |
Tuky | 122,68 g |
Vláknina | 9,44 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 4,64 g |
Sůl | 10,47 g |
Sacharidy | 93,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový ocásek na meruňkové zavařenině s křenovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMwE
Moje poznámka
Vepřový ocásek na meruňkové zavařenině s křenovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMwE
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 2 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 6 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 16 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 16 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 2 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 3 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 4 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 4 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 5 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 6 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 6 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 7 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 9 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 9 hodinami
Tématické fráze:
prasečí ocásky recept,
prasečí ocásky,
vepřové ocásky recept,
vepřový ocas recept,
vepřové ocásky,
prasečí ocásek,
prasečí ohanka,
vepřový ocas,
uzene praseci ocasky,
prasečí oháňka recept,
prasečí ocas,
recept uzený vepřový ocásek,
vepřová ohánka,
meruňkový kečup,
varene uzene ocasky,
prasečí ocásky recepty,
uzený prasečí ocásek,
uzený vepřový ocas,
prasečí ocásek recept,
recepty vepřové ocásky
Suroviny:
ocas vepřový,
sůl,
sádlo,
zavařenina,
česnek,
omáčka sojová,
sojová omáčka světlá,
kečup ostrý,
krenex,
ocet balsamiko,
vývar,
brambory,
lučina,
smetana,
krenex,
máslo,
sůl,
křen
Komentáře (40)
Rebi, to já jen tak, protože jsem včera koupila právě tu za dvacku (Hamé či co) a na maso...super, jen jsem ji musela trošku povolit vařící vodou.
Jinak já také ty ocásky neznám dlouho, doma to maminka ani babička nedělaly, nekupovaly. Pře dpár lety (myslím) je začali vozit do naší masny, mívali je sporadicky, to jsem je vždycky koupila. Teď už je mají skoro stále, ale ty uzené - Špagi - ty moc často nemívají. Ale myslím, že jeden recept s uzenými ocásky tu mám a matně si vzpomínám, že to bylo moc dobré a šťavnaté.
No a hovězí oháňka, tak to je taky bašta...
dám na tvoji radu, poznámku jsem si opravila a jakmile pan řezník zavolá
a děkuji všem za rady