Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 483 kJ / 1 550 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,00 g |
Tuky | 3,17 g |
Vláknina | 8,23 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,01 g |
Sůl | 10,02 g |
Sacharidy | 336,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gnocchi se zelím a salámem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Vz0
Moje poznámka
Gnocchi se zelím a salámem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Vz0
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 3 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 12 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí nudličky s ananasem
Libotovska před 26 minutami
Dýňová polévka s pórkem
Majka214 před 1 hodinou
Pangasius pod parmazánovou dečkou
poirotka před 1 hodinou
Čokoládové řezy s kokosem
Olivia1991 před 1 hodinou
Podzimní krémová polévka s opečenou slaninou a kapustičkami
tsmolova před 2 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 3 hodinami
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 10 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 14 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 15 hodinami
Tématické fráze:
bramborové gnocchi se zelím,
gnochi,
gnocchi se zelím,
domácí gnochi,
bramborové gnochi,
gnochi recept,
cnochi,
jak připravit gnochi,
gnocchi se salámem,
gnocchi recepty,
recepty s gnocchi,
recepty gnochi,
gnocchi recept,
jak dlouho vařit gnochi,
gnochi na pánvi,
halusky se zelim a salamem,
priprava gnochi,
gnochi se zelím a slaninou,
www cnochi cz,
gnocchi se zelím a uzeninou
Suroviny:
gnocchi,
junior,
cibule,
slanina anglická,
zelí kysané
Komentáře (13)
Bohužel se vždycky najde někdo, kdo to neumí pochopit.