Vepřová žebírka s pikantním salámem na kysaném zelí
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 8 874 kJ / 2 121 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,32 g |
Tuky | 143,35 g |
Vláknina | 17,66 g |
Cholesterol | 294 mg |
Sodík | 12,61 g |
Sůl | 32,42 g |
Sacharidy | 56,52 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 10. 2013 13:22
Dakujem.
14. 10. 2013 16:18
Laďka, to mliečne kvasenie riadi naozaj soľ.
14. 10. 2013 14:55
Mléčné kvašení je jiného charakteru, nikoli slaného.
14. 10. 2013 14:46
Zelí mám domácí od tchána, dává 10 deka soli na 10 kg zelí.
14. 10. 2013 12:25
Proces prípravy kapusty na kvasenie obsahuje vysoké mnozstvo soli (napr. na 10 kg kapusty je to 200 g soli, co je mnozstvo, ktoré pri správnom stravovaní nepouzije jedna 4-clenná rodina za 1 rok!). My napríklad pouzívame výlucne sol bez sodíka a este v minimálnom mnozstve, co znamená, ze okrem soli, ktorú obsahujú vsetky potraviny ziadnu inú do jedla nepridávame. Dnes pri predpisoch EU musia vsetky potraviny obsahovat konzervacné látky, ktoré sú hlave sol a vsetky E-cka (inými slovami chemické svinstvá, aby sa potraviny nekazili). To, ze výskyt "civilizacných" chorôb výrazne napreduje, z coho by zili farmaceutické spolocnosti a lekári, keby sme boli zdraví?
13. 10. 2013 14:35
13. 10. 2013 14:23
13. 10. 2013 14:21
Nie je to na infarkt?
6. 9. 2013 21:40
6. 9. 2013 19:57
6. 9. 2013 19:52
6. 9. 2013 19:46
Hanes.. ne,ne, druhá polovina salámu není pro domácí miláčky, zapomněla jsem napsat, že patří na maso a slouží k jeho pravidelnému potírání. Omlouvám se, bystří si to jistě domysleli, samozřejmě doplním.
Špagi, použila jsem italský suchý salám s černým pepřem a brandy, zapomněla jsem, jak se jmenuje, ale je docela ostrý, nebo lépe chuťově výrazný a něco přenesl i do masa. Já na žebírka naopak patlám kdejakou marinádu (nejčastěji česnek, pivo, med apod.), nezdá se mi, že by měla nějakou specifickou chuť sama o sobě, kterou by bylo škoda přebíjet. Tentokrát jsem použila hotovou chuť salámu, která podle mě dobře doplnila podklad z kysaného zelí.
6. 9. 2013 19:03
6. 9. 2013 11:33
6. 9. 2013 07:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 11 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 14 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 16 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 8 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 11 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 11 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 12 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 12 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 12 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 13 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pečená žebra na zelí vepřové na kysaném zelí vepřové na kysaném zelí pečená žebra se zelím žebra na zelí veprova zebra na zeli top recepty zebirka na zelí pečená žebra na kysaném zelí pečená vepřová žebra vysoká vepřová žebra žebírka na zelí recept veprovych žeber z zeli pečená žebírka na kysanem zeli nakladani zebirek nakladani zebirek pecene zebra na zeli veprove zebra na zeli nakládání žeber na uzení veprova zebra zapecena s kysaným zelím maso na kysaném zelí
Suroviny: žebra vepřová, salám pikantní, zelí bílé kysané, sádlo, bobkový list, kmín drcený, bujón, pepř, sůl
Vepřová žebírka s pikantním salámem na kysaném zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pnBm
24 názorů