Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 376 kJ / 5 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,91 g |
Tuky | 518,62 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 207 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 121,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filátka v pivním těstíčku s perníkovým kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zxKO
Moje poznámka
Rybí filátka v pivním těstíčku s perníkovým kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zxKO
Nejnovější recepty
Sýrové papriky
Přidáno před 18 hodinami
Rajčatové lasagne
Přidáno před 20 hodinami
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno 6. 8. 2025 08:00:02
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno 6. 8. 2025 06:20:00
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno 6. 8. 2025 06:02:49
Lehká cuketová polévka
Přidáno 6. 8. 2025 06:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí přírodní řízek na hořčici
mafinka888 před 5 minutami
Španělský ptáček
1vaclav před 50 minutami
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
Rapljan před 51 minutami
Vepřové na houbách
josef.ridic před 56 minutami
Španělské ptáčky
1vaclav před 56 minutami
Krtkův dort na plechu
Dana89 před 2 hodinami
Vláčné řezy s pudinkem a ostružinami
hanacka před 5 hodinami
Švestková čokoláda
sulckax612 před 15 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
dalida před 17 hodinami
Brynzovníky
Jan Nemec před 18 hodinami
Tématické fráze:
rybí recepty z candáta,
kapr v pivním těstíčku,
filety v pivním těstíčku,
rybí filety v pivním těstíčku,
rybí recepty candát,
filátka z candáta recept,
pivní těstíčko filety,
filátko z candáta,
filety candát recepty,
candát recepty,
filátka z candáta,
ryby v pivnim těstíčku,
pivní těsto na ryby,
smažene ryby v pivnim těstičku,
candát v perníkovém těstíčku,
příloha k pečenému kapru,
pivní těsto od mánka,
candat v pivnim teste,
filatko z candata s citron. omačkou-recept,
candát v pivnim testicku
Suroviny:
candát,
mouka hladká,
pivo světlé,
koření do perníku,
olej,
vejce,
sůl,
citron
Komentáře (9)
Moc mi chutnalo.A nejen mě, ale i ostatním ochutnávačům. Protože candát v mrazáku nebyl, nahradil jej dostupnější pangasius.
velice neobvyklá kombinace s perníkovým kořením, ale proč ne
ode mě další +1