Postup přípravy
Zveřejněno 27. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí koule po cikánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9oM
Moje poznámka
Býčí koule po cikánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9oM
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 7 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaný hermelín v alobalu
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová bratislavská plec
Nikuuus před 3 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem
Petik05 před 3 hodinami
Jednoduché bramborové placičky
KnedlesVajcama před 3 hodinami
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 5 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 5 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Jitkazmecka před 6 hodinami
Piña colada (podle IBA)
rybarka007 před 6 hodinami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 6 hodinami
Švestkový závin s mákem
Tynaja před 7 hodinami
Tématické fráze:
býčí koule,
býčí kule,
býčí koule recept,
recepty býčí koule,
býčí koule recepty,
recept na byci koule,
recept byci koule,
býčí žlázy po cikánsku,
ledvinky po cikánsku,
byčí varlata,
býčí varlata recept,
byčí kule recept,
restaurace býčí koule,
bíčí koule recept,
bici koule,
býčí koule na cibulce,
recept býčí kule,
recept na býčí žlázy,
bejči kule,
byčí kule recepty
Suroviny:
býčí žláza,
salám točený,
lečo,
feferonka,
cibule,
česnek,
vývar,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (25)
Dělala jsem ze 3ks(650g)dala jsem 200g kuřecího junioru na nudličky,1/2 z velkého leča i s nálevem a neodolala jsem a přidala jsem k restování cibulky 50g obyčejné slaniny(špeku)na drobné kostičky na zavonění
p.s.u nas jsem videla tuto pro fajnsmekry dobrotu v Globusu
Srettka, tvoje komentáre milujem...