Postup přípravy
Krok 1: Očištěné žlázy pokrájíme na kousky.
Krok 2: Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso, osolíme, opepříme a dusíme do měkka.
Krok 3: Oloupeme kabanos a nakrájíme ho na kolečka nebo nudličky, přidáme k masu, zaprášíme moukou, zalijeme vývarem, přidáme posekaný česnek a provaříme.
Krok 4: Nakonec vmícháme lečo, feferonku, dochutíme a krátce prohřejeme.
Zveřejněno 27. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí koule po cikánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9oM
Moje poznámka
Býčí koule po cikánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9oM
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 10 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 14 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Likérové špičky
Sahula před 1 hodinou
Kávové úlky
MichaelaSr před 1 hodinou
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 1 hodinou
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 1 hodinou
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 2 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 3 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 3 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 3 hodinami
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 3 hodinami
Tématické fráze:
býčí koule,
býčí kule,
býčí koule recept,
recepty býčí koule,
býčí koule recepty,
recept na byci koule,
recept byci koule,
býčí žlázy po cikánsku,
ledvinky po cikánsku,
byčí varlata,
býčí varlata recept,
byčí kule recept,
restaurace býčí koule,
bíčí koule recept,
bici koule,
býčí koule na cibulce,
recept býčí kule,
recept na býčí žlázy,
bejči kule,
byčí kule recepty
Suroviny:
býčí žláza,
salám točený,
lečo,
feferonka,
cibule,
česnek,
vývar masový,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (25)
Dělala jsem ze 3ks(650g)dala jsem 200g kuřecího junioru na nudličky,1/2 z velkého leča i s nálevem a neodolala jsem a přidala jsem k restování cibulky 50g obyčejné slaniny(špeku)na drobné kostičky na zavonění
p.s.u nas jsem videla tuto pro fajnsmekry dobrotu v Globusu
Srettka, tvoje komentáre milujem...