Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinované tofu na rajčatech

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

eurka

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 224 kJ /
771 kcal
Bílkoviny43,18 g
Tuky20,55 g
Vláknina28,37 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 942 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy92,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Orestujeme porek na oleji, přidáme na kostičky nakrájené tofu, přidáme rozmixovaná rajčata s česnekem, necháme chvilku prohřát. Krok 2: Přidáme rajské pyré, okořeníme a po chvilce bublání zahustíme solamylem.
Podáváme se šťouchanými bramborami posypané pažitkou

Zveřejněno 1. 10. 2011

Poznámka autorky eurka

inspirace na netu: http://www.varimezdrave.cz/marinovane-tofu-na-rajc...

připravovala sem si to na zítra, takže je to focené zatím jen v mističce. Až to bude na talíři, dodám foto :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jOZ4

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jOZ4

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Tak vyskúšané :-)) pridala som viac zeleniny a bolo to moc dobré :-*:yes::yes:

Musím vyskúšať :-p

spagetka: no, protlak jo, ale ne Passata di pomodoro:-D

Jana Remkova: ten rajský protlak najdeš absolutně všude, jen sis nevšimla krabičky a názvu ;-);-)
Jé já nehodnotila recept. Tofu vždy a jakkoli :-p:-p:yes::yes:

spagetka: Kauf mám daleko, ale mrknu se do Alberta i Hypernovy, díky.;-)

Jana Remkova:mrkni do Albertu, i hypermarketu, to tofu mají v regále se Zdravou výživou a Biopotravinami. Jinak ve Zdravé výživě kdekoli. A rajský protlak najdeš i v Kaufu, balení je v červené krabičce v regále se zeleninovými konzervami a sklenicemi ;-);-)

eurka: musím si to napsat na papírek a poptat se, já jsem to fakt neviděla.:-(

Jana Remkova:
Passata di pomodoro" je jak píe magdalenka, a to marinované tofu, se prodává přímo s tímhle názvem :-D;-):-)) už je namarinované od výrobce, pak je ještě lahůdkové, bilinkové, uzené, česnekové, s mořskou řasou a obyčejné no možná sem na nějaké ještě zapomněla :-O

Jani, to je v krabičke taký rajčatový protlak, alebo šťava...u nás 500 g balenia.

eurka , marinované tofu? V čem marinované? Šmankote a co to zase je ...“Passata di pomodoro“:-/, to neznám..To jsou věci.:-D Každopádně, strašně moc se mi líbí tvé zdravé recepty;-)

Tématické fráze:
marinované tofu recepty, marinovane tofu, marinovane tofu recept, recepty marinované tofu, recepty z marinovaného tofu, příprava tofu, tofu marinovane, jak marinovat tofu, recept marinovane tofu, příprava marinovaného tofu, tofu příprava, marinování tofu, co je to tofu, jak připravit marinované tofu, recept z marinovaného tofu, marinovaný tofu, passata di pomodoro recept, tofu marinované recepty, tofu albert, marinovany tofu recept

Suroviny:
tofu marinované, rajče, pórek, česnek, bazalka čerstvá, koření oregáno, majoránka, libeček sušený, pyré rajčatové, olej olivový extra virgin, solamyl, voda, sůl mořská, rajče, paprika čerstvá červená

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu