Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborové halušky s balkánským sýrem, anglickou slaninou a cibulkou

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

misza misza

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 763 kJ /
1 855 kcal
Bílkoviny23,96 g
Tuky188,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 5,21 g
Sůl13,00 g
Sacharidy14,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli a anglickou slaninu nakrájíme na menší kostičky a osmažíme na pánvi s olejem do zlatova. Krok 2: Balkánský sýr a tavený sýr smícháme v misce nebo rozmixujeme ponorným mixérem. Krok 3: Okapané halušky smícháme se směsí z pánve a směsí balkánského sýru. Promícháme a necháme pod poklicí 5 minut odležet.

Zveřejněno 9. 6. 2011

Poznámka autorky misza

Halušky můžeme použít v prášku (400g) , které uvaříme podle návodu nebo si připravíme halušky podle tohoto receptu. http://www.toprecepty.cz/recept/12217-halusky-se-z...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7DXy

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7DXy

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

ja delam halusky taky s balkanem, ale nedavam tam taveny syr, jen nastrouham balkan, pridam tvaroh a smetanu aa par lzic sadla ze slaniny a smicham to s haluskama. Jinak halusky delam pouze domaci :-)<3

Děkuji vám všem za pochvalu receptu. Chocolate jsem moc ráda, že jsi si pochutnala. Já už doma dělám jen tuto variantu halušek. Občas vynechám tavený sýr a Balkán zamíchám do horkých halušek a orestované slaniny.

Ivana Hedrichová 3. 10. 2011 18:28
dneska sem to delala bylo to dobre ale na halušky z bryndzov sou nejlepši

Míšo:-K, včera jsem tvou úpravou halušek vyřešila rychlou večeři a musím říct, že to bylo báječné, sýrová hmota byla trochu tužší, takže jsem ji povolila několika lžícemi smetany.Halušky jsem sypala jarní cibulkou a nezbylo:-D.+7

Nepráškové halušky dělávám často-ale ne s kombinací těchto sýrů;-)Príma recept:-p+5:yes:Líbí se mi:-*

Joj, tohle bych fakt dala, že bych Miško pozvala?

Miško lákavé:-8+:-)když dělám halušky tak taky z prášku;-):-8

Tématické fráze:
halušky se zelím a anglickou slaninou, bramborové halušky, halušky se syrem, domácí bramborové halušky, bramborove halušky recept, halušky se slaninou, bramborové noky se slaninou, menu domů halušky, halušky ze sýrem, menu domů halušky s brynzou, halušky, halusky s balkanem, halušky se zelím a sýrem, vynikající bramborové halušky, halušky v prášku, bramborove halušky se zelím, halušky se zelím a anglickou, recept na halušky ze sýrem, menu domů recepty halušky, cikanske halusky se sýrem

Suroviny:
cibule, slanina anglická, sýr balkánský, sýr tavený, halušky

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu