 
		
Gnocchi po česku - se zelím a slaninou
Dostali jste chuť na halušky se zelím a slaninou, ale nechce se vám věnovat čas a energii jejich přípravě? Pokud máte doma gnocchi, zkuste je připravit po česku. Právě tato úprava vám halušky připomene.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 802 kJ / 3 299 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 57,09 g | 
| Tuky | 172,59 g | 
| Vláknina | 26,03 g | 
| Cholesterol | 140 mg | 
| Sodík | 11,21 g | 
| Sůl | 28,00 g | 
| Sacharidy | 368,68 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Oloupanou cibuli a slaninu nakrájíme na menší kostky a opečeme na másle dozlatova.
	Krok 2: Přidáme zelí – pokud je moc kyselé, tak ho nejprve propláchneme. Přisypeme kmín a cukr, zalijeme malým množstvím vývaru a podusíme doměkka. Nakonec podle chuti dosolíme.
	Krok 3: Mezitím uvaříme gnocchi podle návodu.
	Krok 4: Uvařené gnocchi promícháme s hotovou směsí a podáváme.
Zveřejněno 14. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Gnocchi po česku - se zelím a slaninou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6mJn
Moje poznámka
					 
				
Gnocchi po česku - se zelím a slaninou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6mJn
Nejnovější recepty
	
			 
	
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 34 minutami
	
			 
	
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 1 hodinou
	
			 
	
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 5 hodinami
	
			 
	
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 6 hodinami
	
			 
	
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 7 hodinami
	
			 
	
	
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 7 hodinami
	
			 
	
	
Výborné lasagne
1.Ditouche před 7 hodinami
	
			 
	
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 8 hodinami
	
			 
	
	
			 
	
Obrácená jablková roláda
MarieP před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							gnocchi, 
						
						
							gnocchi se zelím a uzeným, 
						
						
							gnocchi se slaninou, 
						
						
							gnochi se zelím, 
						
						
							gnocchi recept, 
						
						
							gnocchi s uzenym a zelim, 
						
						
							gnocchi recepty, 
						
						
							noky se zelím, 
						
						
							halušky se zelím a anglicko slaninou, 
						
						
							bramborové noky se zelím, 
						
						
							špecle se zelím a slaninou, 
						
						
							noky se zelím a uzeným, 
						
						
							gnochi se zelim a slaninou, 
						
						
							gnochi se zelím a uzeným, 
						
						
							gnocchi jako halušky, 
						
						
							noky s uzeným a zelím, 
						
						
							noky se zelím a slaninou, 
						
						
							gnochi s uzeným a zelím, 
						
						
							gnocchi s uzeným a se zelím, 
						
						
							recept gnocchi
						
					
						Suroviny:
						
							gnocchi, 
						
						
							zelí kysané, 
						
						
							slanina anglická, 
						
						
							cibule, 
						
						
							máslo, 
						
						
							cukr, 
						
						
							kmín mletý, 
						
						
							vývar masový, 
						
						
							sůl
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
	 
 
 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (66)
Nahoru ještě posypu zelenou cibulkou.
Díky za ispiraci
jaký vývar se tam dává?
Děkujiwww.toprecepty.cz
Eliza: