Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 146 kJ / 752 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,63 g |
Tuky | 25,13 g |
Vláknina | 11,94 g |
Cholesterol | 406 mg |
Sodík | 2,57 g |
Sůl | 6,40 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mletý steak v zelném listu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pXRQ
Moje poznámka
Mletý steak v zelném listu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pXRQ
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 4 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 5 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 5 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 21 minutami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 3 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 4 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 4 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 5 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 7 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 7 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 9 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 10 hodinami
Tématické fráze:
bramboraky na zelnem listu,
jak sparit zelne listy,
mletý steak,
plné zelné listy,
mleté maso s rýží v zelném listu,
mlete maso v zelnem listu,
bramborák na zelném listu,
mlete maso v zelenem listu,
v zelném listu,
steak z mletého masa,
mlete hovezi vzelnem listu,
maso v zelenem listu recept,
mletý steak v troubě recepty,
mlety hovezi steak,
mleté maso v zelném listě nej,
jak spařit zelný list,
pokrm v zelném listu,
bramorák v zeném listu,
maso v zelnem listu,
hovězí maso v zelném listu
Suroviny:
listy zelné,
maso hovězí mleté,
žampióny,
slanina,
kůra citronová,
okurky sterilované,
pasta sardelová,
hořčice dijonská,
křen strouhaný,
cibule,
petrželka zelená,
máslo,
olej,
sůl
Komentáře (11)