Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 781 kJ / 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,00 g |
Tuky | 79,75 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 218 mg |
Sodík | 780 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 14,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čekanka na másle se šunkou a sýrovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lMMg
Moje poznámka
Čekanka na másle se šunkou a sýrovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lMMg
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 11 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 23 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s blumami a mandlovou drobenkou
DVJU7 před 4 minutami
Bílkový chlebíček
rybarka007 před 7 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 7 hodinami
Rajská omáčka
Jirka6363 před 7 hodinami
Drobenka na koláč
david.kroupa před 9 hodinami
Broskvové čatní
RadkaR před 10 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
demska26 před 10 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 11 hodinami
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 12 hodinami
Tématické fráze:
čekanka recept,
co je cekanka,
recepty z cekanky,
čekanka foto,
čekanka recepty,
jak vypada čekanka,
zapečená čekanka,
čekanka v šunce,
co je to čekanka,
čekanka s nivou,
zapecena cekanka s nivou,
čekanka ze sumkou,
co z cekanky,
cekanka dusena,
jak vařit čekanku,
recept čekanka,
recepty s čekanky,
dušená čekanka recept,
recepty čekanka,
cekanka zapecena se sunkou
Suroviny:
čekanka,
šunka dušená,
máslo,
sůl,
smetana,
gorgonzola,
ořechy vlašské,
brambory,
máslo,
mléko,
sůl,
pečící papír
Komentáře (16)