Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 769 kJ / 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,84 g |
Tuky | 8,04 g |
Vláknina | 3,84 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 116 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 15,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčata plněná tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KZxJ
Moje poznámka
Rajčata plněná tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KZxJ
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 4 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 11 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 11 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 15 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 16 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 2 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 2 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 2 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 2 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 2 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 3 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 3 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 4 hodinami
Tématické fráze:
plněná rajčata,
rajče,
plnene rajcata,
plněné rajče,
rajčata plněná,
rajčata s tuňákem,
plněná rajčata recept,
recept plněná rajčata,
tortila s tuňákem,
rajcata,
plněná rajčátka,
rajče plněné,
rajče martin slanina,
recept na plněná rajčata,
prostřeno plněná rajčata,
rajčata recepty,
plněnarajcata,
recepty z rajčat plněná,
recept na plněné rajčata,
plněná rajčata recepty
Suroviny:
rajče,
tuňák v konzervě,
cibulka lahůdková,
vejce,
šťáva citronová,
omáčka worcesterová,
pepř,
sůl
Komentáře (10)