Dobré pečené krkovičkové plátky
Šťavnatá a křehká vepřová krkovice s vůní česneku a pórku je výborný a nenáročný recept na nedělní oběd. Ať již s bramborem nebo s knedlíky, zachutná a nasytí celou rodinu. Jistě se k ní budete rádi vracet.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dobré pečené krkovičkové plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GQx0
Moje poznámka
Dobré pečené krkovičkové plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GQx0
Nejnovější recepty
Roláda Hurikán
Přidáno před 3 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 12 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 20 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 21 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 22 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makové řezy s podivným názvem Čuč na drát
hoopoo před 1 hodinou
Pórková polévka s česnekem
ricci před 1 hodinou
Ošatkový chléb
Pajkujka před 2 hodinami
Kuře na paprice od Andy
Nikki1 před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
lunav1 před 3 hodinami
Koláč s banánem a vůní kokosu
ivdu22 před 3 hodinami
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 5 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 10 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 11 hodinami
Tématické fráze:
krkovice v troubě,
recepty krkovice bez kosti,
pečený krkovice,
veprova pecene bez kosti platky recept,
plátky krkovice v troubě,
vepřová pečeně bez kosti plátky recepty,
pecene platky,
krkovice plátky v troubě,
veprova pecene s kosti platky,
pečený krkovička,
platky krkovice,
jak dlouho se peče krkovice,
pečena krkovice,
krkovice plátky recepty,
vepřová pečeně bez kosti plátky,
pecena krkovice se spenatem,
krkovice recepty bez kosti plátky,
pečená krkovice v troubě,
pecene krkovice v troubě,
pečené krkovice
Suroviny:
krkovice s kostí,
cibule,
česnek,
pórek,
kmín celý,
rozmarýn,
tymián,
mouka hladká,
vývar masový,
sůl,
mouka hladká,
voda
Komentáře (14)