Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Métské krkovičkové závitky

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 5. 2012 12:48

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 608 kJ / 862 kcal
Bílkoviny6,47 g
Tuky84,42 g
Vláknina6,46 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy17,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

neynalek

5. 5. 2012 09:37

pro tz, kdo to jako ja neznaji tadz je slozeni http://www.masna-pribram.cz/produkty/neopracovane....

rebeka rebeka

5. 5. 2012 08:12

nofrona: naprostý souhlas.. se vším:yes:;-)

nofrona

5. 5. 2012 08:05

Jája:Když si maso sama nameleš tak je ho 100%;-)
AniCiz: Jsem z vesnice tak složení moc neřeším;-), co se dá je domácí a co nemám koupím.
Jenom tak pro zajímavost, kde se pase bio kráva? Vedle pole které se normálně hnojí a ne bio hnojem;-) a tak je to i s tou bio zeleninou, moc těm nechemicky ošetřeným věcem nevěřím. Samo, že v protlaku kde je 5% rajčat nekoupím.
Je to můj názor.
Recept je pěkný:-K

AniCiz

4. 5. 2012 22:06

No a vy ,co kritizujete dotčené masné výrobky..víte vůbec,kolik chemie sníte v kupované zelenině?:-S

Jája

4. 5. 2012 22:01

nofrona: myslím uzeniny...stačilo mi když jsem jednou a naposled koupila mleté "maso" z tesca a ani jsem se nejak nekoukla na složení a doma jsem zjistila že masa tam bylo asi 70 procent:-D...

nofrona

4. 5. 2012 20:11

Jája:A vovovovvotom to jééééé:-D:-D:-D:-D
Že by bylo třeba zelí z kůží:-O:-O no tááák:no:

Jája

4. 5. 2012 20:10

ne že by mi teda šlo o vaše zdraví, ale spíš o to, že kvůli takovým jako vám za chvíůli zmizí z puktu veškeré kvalitní a čerstvé potraviny a budou se objevovat pytlíky nespecifikovatelného objemu , z čehož bude půlka éček a druhá půlka vepřových kůží...jen tak dál :no:

Jája

4. 5. 2012 20:08

No to je sranda že je tu tolik vysmívavých komentářů a smajlíku, ale vaše zdraví..:-D:-D:-D

neregistrovaný

4. 5. 2012 18:49

1974andrea: OK, všechno dobré :-))

1974andrea 1974andrea

4. 5. 2012 18:32

neregistrovaný :Ale já s tebou taky souhlasím;-). A už toho nechme:-))

rebeka rebeka

4. 5. 2012 18:28

neregistrovaný : ale to my taky.. ale nejen zeleninou živ je člověk;-) a jednou za čas malý hříšek;-)

neregistrovaný

4. 5. 2012 18:23

No děvčata, jste rozhodně v převaze, to určitě :-) Kazatel nejsem, jen jsem řekl svůj názor. Já raději zeleninu a čerstvé kvalitní potraviny.;-)

1974andrea 1974andrea

4. 5. 2012 18:19

rebeka:Obé:-D.

rebeka rebeka

4. 5. 2012 18:17

1974andrea::-D:-D:-D myslíš.. bomba jídlo nebo některé komentáře:-?:-D:-D:-D:-D:-D

1974andrea 1974andrea

4. 5. 2012 18:14

rebeka:Po dešním receptu rozhodně budu, protože to byla bomba:-p

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: métský tatarácek složení čajovky masna studená vyrobek tataráček métské maso žampionova napln pro vyrobu pekarskych produktu metske nudličky krkovičkové vepřové závitky métský tataráček recept čajovka jak připravit métský tataráček métské tataráčky čajovka z masa recept kupovaný tataráček čajovky procento masa čajovky procento masa složení métské salámu cajovka nezdrava tataracek metsky métský tataráček recepty metsky slozeni

Suroviny: krkovice vepřová, salám métský, česnek, libeček čerstvý, žampióny, sýr uzený, pepř, paprika sušená sladká, sůl, cibule, slanina, koření nové koření, pepř, vývar, mouka hladká, olej, sůl

TopRecepty.cz

Métské krkovičkové závitky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y042