Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 132 kJ / 1 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,20 g |
Tuky | 121,13 g |
Vláknina | 11,75 g |
Cholesterol | 800 mg |
Sodík | 517 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí oháňka na černo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJOW
Moje poznámka
Hovězí oháňka na černo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJOW
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Placičky z brambor a květáku
Přidáno před 1 hodinou
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 3 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 9 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 9 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 10 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Španělská polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 1 hodinou
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 1 hodinou
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 3 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 4 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 4 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 4 hodinami
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 5 hodinami
Chleba bez hnětení
HejMira před 5 hodinami
Plněné papriky
Vytvarnik před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovězí oháňka recepty,
hovězí oháňka,
hovězí oháňka recept,
hovězí na černo,
pečená hovězí oháňka,
hovězí maso na černo,
oháňka,
hovězí ohánka-recept,
recept hovezi ohanka,
recepty z hovězí ohánky,
recepty hovězí oháňka,
maso na cerno,
recepty - hovězí oháňka,
pecena ohanka,
hovězí oháňka pečená,
hovězí oháňka na švestkách,
oháňka recept,
hvězí oháňka maso recepty,
ohaňka recepty,
hovězí oháňka alobal
Suroviny:
oháňka hovězí,
cibule,
máslo,
vývar,
zázvor,
kůra citronová,
bobkový list,
tymián sušený,
povidla švestková,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
ocet
Komentáře (18)