Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 797 kJ / 907 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,71 g |
| Tuky | 48,57 g |
| Vláknina | 5,10 g |
| Cholesterol | 162 mg |
| Sodík | 407 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 77,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pošírovaný pangas s bylinkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pXq6
Moje poznámka
Pošírovaný pangas s bylinkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pXq6
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 8 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 9 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 9 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 10 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 10 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 3 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 3 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 5 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 7 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 7 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 8 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 8 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 8 hodinami
Tématické fráze:
pošírovaný,
co je pošírování,
co je pošírování,
pošírovany losos,
pangasius s bylinkovou omáčkou,
treska s bylinkovou omackou,
posirovany buček,
co je pošírovaný,
těstoviny s bylinkovou omáčkou,
pošírování v másle,
losos pošírovaný,
losos s bylinkovou omáčkou,
recept pangas,
co je to pošírování,
treska s bilinkovou omackou,
co je to pošírovaný,
pošírovaný losos s omáčkou,
posirovany filet losos,
recept pošírovaný losos,
recept na pangase
Suroviny:
filety ryby pangasius,
mléko,
máslo,
cibule,
pažitka,
mouka hladká,
pepř,
sůl
Komentáře (17)
No nic, pravděpodobně si vymýšlíš, jinak by nemusel být problém poslat odkaz.