Pošírovaný pangas s bylinkovou omáčkou

Eliza Kuchařka: Eliza

4 porce Ryby 16 názorů

Suroviny

4 filety pangasia (nebo tresky)
1 litr mléka
4 lžíce másla
1 cibule
hrst nasekané pažitky
3 lžíce hladké mouky
pepř
sůl
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Mléko osolíme, opepříme, přidáme lžíci másla a pažitku a přivedeme k varu.

  2. Plotýnku stáhneme na co nejmenší teplotu, těsně pod bod varu a vložíme rozpůlené rybí filety.

  3. Necháme pošírovat 15 minut, vyjmeme a zabalíme do alobalu.

  4. Zbylé máslo rozehřejeme a dozlatova opečeme nasekanou cibulku.

  5. Zasypeme moukou a umícháme jíšku, kterou zalijeme horkým osoleným mlékem s pažitkou.

  6. Stáhneme teplotu a omáčku asi půl hodiny prováříme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pošírovaný pangas s bylinkovou omáčkou

  • isindy isindy

    dnes jsem přemýšlela o pošírované rybě a ejhle, tady je taková dobrota...ukládám se, vypadá velmi zajímavě....;-):yes:

    Odpovědět

  • zizala zizala

    Jéje, taková krása mi málem unikla :-p:yes: Pangase máme rádi;-)

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka(moderátorka)

    Pangas je jediná rybka, kterou mi moji drahoušci daji do pusy, tento způsob přípravy je moc hezký, druhý bodík už doletěl.

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea

    Eliza:Tak to je asi fakt blbost. Ale mrkni tam, pro jistotu, já už nevím, co to bylo za web.

    Odpovědět

  • Eliza Eliza(autorka receptu)

    1974andrea: No to jo, jenže v tomto případě ten člověk tvrdí, že 8 hodin přede mnou... To jaksi nebude možné, protože by mi někdo musel vidět do hlavy a to ještě před tím, než to napadlo mě samotnou...;-):-))

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea

    Eliza:Eli, už byl přece jednou tvůj recept i s fotkou na nějakém webu, tuším, že to bylo někde s tím veverčím steakem

    Odpovědět

  • Eliza Eliza(autorka receptu)

    štvanec: Škoda, ráda bych to viděla...už proto, že recept jsem dnes vymyslela ve svojí kuchyni a celkem náhodně, měla jsem pangase, včera jsem dostala zásobu pažitky a pošírování v mléku jsem chtěla už dlouho zkusit...;-)
    No nic, pravděpodobně si vymýšlíš, jinak by nemusel být problém poslat odkaz.;-)

    Odpovědět

  • Eliza Eliza(autorka receptu)

    spagetka: To asi nebude ono, to je docela jiný recept...Ale díky. :-K:-K

    Odpovědět

  • štvanec štvanec(neregistrovaný)

    Eliza: ne není-\"kradař\" ho má napsaný svými slovy s vlastním fotem a cca 8 hodin pře tebou;-) Nemíním uveřejňovat web.

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Eliza: podobný název tu je, jenže z roku 2009, takže se tím nenervuj http://www.novinky.cz/zena/zdravi/174567-pangasius...

    Odpovědět

  • Eliza Eliza(autorka receptu)

    Ale asi ten kradař změnil název receptu, protože stejný název mi vyhledávač na Seznamu nenašel...

    Odpovědět

  • Eliza Eliza(autorka receptu)

    Prosím, a kde to je:-O:-O? A mými slovy? Pošlete mi odkaz, prosím, to mě moc zajímá...Je tam i moje fotografie pokrmu? Děkuji Eliza

    Odpovědět

  • štvanec štvanec(neregistrovaný)

    Zapoměl jsem dodat, že na dvou různých webech..

    Odpovědět

  • štvanec štvanec(neregistrovaný)

    Je zvláštní, že ve stejný den se stejný recept objeví od dvou autorů..:-O

    Odpovědět

  • Colombo65 Colombo65

Předchozí 1 2

Tématické fráze: pošírovaný co je pošírování co je pošírování pošírovany losos pangasius s bylinkovou omáčkou treska s bylinkovou omackou posirovany buček co je pošírovaný těstoviny s bylinkovou omáčkou pošírování v másle losos pošírovaný losos s bylinkovou omáčkou recept pangas co je to pošírování treska s bilinkovou omackou co je to pošírovaný pošírovaný losos s omáčkou posirovany filet losos recept pošírovaný losos recept na pangase