Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pošírovaný pangas s bylinkovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 11. 2011 14:42

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 797 kJ / 907 kcal
Bílkoviny38,71 g
Tuky48,57 g
Vláknina5,10 g
Cholesterol 162 mg
Sodík 407 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy77,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

isindy isindy

7. 10. 2012 18:30

dnes jsem přemýšlela o pošírované rybě a ejhle, tady je taková dobrota...ukládám se, vypadá velmi zajímavě....;-):yes:

zizala zizala (moderátorka)

20. 11. 2011 18:15

Jéje, taková krása mi málem unikla :-p:yes: Pangase máme rádi;-)

ivulinka ivulinka

20. 11. 2011 18:11

Pangas je jediná rybka, kterou mi moji drahoušci daji do pusy, tento způsob přípravy je moc hezký, druhý bodík už doletěl.

1974andrea 1974andrea

19. 11. 2011 19:22

Eliza:Tak to je asi fakt blbost. Ale mrkni tam, pro jistotu, já už nevím, co to bylo za web.

Eliza Eliza

19. 11. 2011 19:16

1974andrea: No to jo, jenže v tomto případě ten člověk tvrdí, že 8 hodin přede mnou... To jaksi nebude možné, protože by mi někdo musel vidět do hlavy a to ještě před tím, než to napadlo mě samotnou...;-):-))

1974andrea 1974andrea

19. 11. 2011 19:11

Eliza:Eli, už byl přece jednou tvůj recept i s fotkou na nějakém webu, tuším, že to bylo někde s tím veverčím steakem

Eliza Eliza

19. 11. 2011 18:57

štvanec: Škoda, ráda bych to viděla...už proto, že recept jsem dnes vymyslela ve svojí kuchyni a celkem náhodně, měla jsem pangase, včera jsem dostala zásobu pažitky a pošírování v mléku jsem chtěla už dlouho zkusit...;-)
No nic, pravděpodobně si vymýšlíš, jinak by nemusel být problém poslat odkaz.;-)

Eliza Eliza

19. 11. 2011 18:53

spagetka: To asi nebude ono, to je docela jiný recept...Ale díky. :-K:-K

štvanec

19. 11. 2011 18:52

Eliza: ne není-\"kradař\" ho má napsaný svými slovy s vlastním fotem a cca 8 hodin pře tebou;-) Nemíním uveřejňovat web.

spagetka spagetka

19. 11. 2011 18:41

Eliza: podobný název tu je, jenže z roku 2009, takže se tím nenervuj http://www.novinky.cz/zena/zdravi/174567-pangasius...

Eliza Eliza

19. 11. 2011 18:35

Ale asi ten kradař změnil název receptu, protože stejný název mi vyhledávač na Seznamu nenašel...

Eliza Eliza

19. 11. 2011 18:29

Prosím, a kde to je:-O:-O? A mými slovy? Pošlete mi odkaz, prosím, to mě moc zajímá...Je tam i moje fotografie pokrmu? Děkuji Eliza

štvanec

19. 11. 2011 18:04

Zapoměl jsem dodat, že na dvou různých webech..

štvanec

19. 11. 2011 18:03

Je zvláštní, že ve stejný den se stejný recept objeví od dvou autorů..:-O

Colombo65 Colombo65

19. 11. 2011 15:23

:yes::yes::yes::-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pošírovaný co je pošírování co je pošírování pošírovany losos pangasius s bylinkovou omáčkou treska s bylinkovou omackou posirovany buček co je pošírovaný těstoviny s bylinkovou omáčkou pošírování v másle losos pošírovaný losos s bylinkovou omáčkou recept pangas co je to pošírování treska s bilinkovou omackou co je to pošírovaný pošírovaný losos s omáčkou posirovany filet losos recept pošírovaný losos recept na pangase

Suroviny: filety ryby pangasius, mléko, máslo, cibule, pažitka, mouka hladká, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Pošírovaný pangas s bylinkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pXq6