Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 379 kJ / 1 286 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 173,90 g |
| Tuky | 11,10 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 396 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 113,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavé kuře s kaštany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJBg
Moje poznámka
Křupavé kuře s kaštany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJBg
Nejnovější recepty
Brynzové halušky
Přidáno před 1 hodinou
Sýrové placky
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 5 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 6 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 16 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krupicová kaše
Lida.Rose před 23 minutami
Romadurová pomazánka
kulaslf před 1 hodinou
Rychlá polévka s krupicovými nočky od M.D.Rettigové
Diesel před 1 hodinou
Indická čočka s batáty
micurka před 4 hodinami
Celozrnné housky
Manik před 5 hodinami
Margot koláč s jablky
jestedka před 6 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 6 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 6 hodinami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 6 hodinami
Jablkový křen
cookamater před 7 hodinami
Tématické fráze:
křupavé kuře,
jak udělat křupavé kuře,
kuře na kaštanech,
jak upéct křupavé kuře,
recept na křupavé kuře,
recepty s jedlými kaštany,
jak loupat jedlé kaštany,
maso s kastany,
maso s jedlými kaštany,
co s jedlými kaštany,
kureci prsa s kastany,
kureci s jedlými kastany,
jedlé kaštany recept,
i kastany pod maso,
maso na kaštanech,
maso na kaštany,
jedlé kaštany s kuřecím masem,
jak udělat křupavé prso,
kaštany pod maso,
recept na maso a kaštanů
Suroviny:
prsa kuřecí,
kaštan jedlý,
cuketa,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (5)