Postup přípravy
Krok 1: Játra nakrájíme na tenčí plátky a obalíme v klasickém trojobalu, s tím rozdílem, že vejce rozšleháme se solí a pepřem.
Krok 2: Smažíme jako klasické řízky, podáváme s bramborovým salátem, bramborovou kaší nebo s vařenými brambory.
Zveřejněno 16. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrové řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZDp
Moje poznámka
Játrové řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZDp
Nejnovější recepty
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 13 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 16 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 16 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 2 minutami
Lehký cottage salát
Fitulka před 9 minutami
Bublanina II
dejvi01 před 18 minutami
Rajčatová polévka s nudlemi
Aknytsirk před 19 minutami
Polévka s krupicí a vejcem
Adinkaa před 1 hodinou
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 2 hodinami
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 2 hodinami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 15 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 15 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 16 hodinami
Tématické fráze:
řízky z jater,
jatrovy rizek,
vepřová játra jako řízek,
řízky z vepřových jater,
hovězí játra jako řízek,
játra na řízek,
játra jako řízek,
rizek z jater,
řízky z játry,
smazene jatrove rizky,
řízek z vepřových játer,
řizek z jatry,
vepřová játra na řízek,
řízky z kuřecích jater,
vepřova jatra řizek,
kuřecí játra jako řízek,
játra řízky,
krůtí játra jako řízek,
řízky z krutích jater,
rizky z hovezich jater
Suroviny:
játra,
vejce,
mouka,
strouhanka,
sůl,
pepř
Komentáře (11)