Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 328 kJ / 1 990 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 216,71 g |
Tuky | 116,35 g |
Vláknina | 9,26 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 2,13 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 17,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečeně s klobásou Salsiccia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9A8
Moje poznámka
Vepřová pečeně s klobásou Salsiccia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9A8
Nejnovější recepty
Polévka z červených paprik
Přidáno před 6 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou a smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Bezinkový sirup
Přidáno před 8 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 8 hodinami
Aronie griotka a sirup
Přidáno před 10 hodinami
Dýňová marmeláda s džusem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 43 minutami
Domácí kečup
zuzik8 před 54 minutami
Plněné papriky
Cernousek před 1 hodinou
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 1 hodinou
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 1 hodinou
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 1 hodinou
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 2 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Jitule_m před 3 hodinami
Cuketový koláč se švestkami
Jitule_m před 3 hodinami
Tématické fráze:
salsiccia klobásky,
vepřová pečeně,
italské klobásky,
italska klobasa,
italska salsiccia,
vepřová pečeně recepty,
vepřové s klobásou,
italská vepřová klobása,
vepřová pečeně recept,
vepřová kýta s klobásou,
salsiccia příprava,
klobásky salsiccia,
recepty z vepřové pečeně,
italske klobasy,
speciality z vepřové pečeně,
kyta s klobasou,
salssica,
příprava salsiccia,
salsiccia čerstvá recept,
salsicia
Suroviny:
kýta vepřová,
klobásky salsiccia,
cibule,
šalvěj čerstvá,
slanina libová,
paprika sušená sladká,
česnek,
sůl,
pepř,
olej,
mouka,
máslo
Komentáře (18)
To znamená, že názov jedla je Vepřová pečeně s klobásou klobása.
Nektere z techto pak jsou dale upravovany - konzervovany susenim , neco jako prosciutto crudo, nebo se nakladaji do sadla. V jinych oblastech, to je ovsem jen regionalni rarita, je i udi.
Je mi ľúto, ale nemáte pravdu.
Existuje viacej druhov čerstvých klobás a majú spoločný názov salsiccia.
Podobne ako klobásy, ktoré sa predávajú na českom trhu. Každá má meno, ale všetky sú klobásy.
- přidáno k receptu foto balení klobásek
... nelze nahradit
http://www.orrero.cz/RenderTable.aspx?TabRef=defau...
Moc děkuji.
K receptu nejsou žádné komentáře.