Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 098 kJ / 502 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,50 g |
| Tuky | 4,50 g |
| Vláknina | 67,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,41 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 59,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celer marinovaný
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K5nG
Moje poznámka
Celer marinovaný
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K5nG
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 2 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 2 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 3 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 3 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky
horakova654 před 15 minutami
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 33 minutami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 51 minutami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 1 hodinou
Vařená majonéza
SenBri před 1 hodinou
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 1 hodinou
Nepečená kokosová roláda
HanaBerankova před 1 hodinou
Vánoční linecká kolečka
PrinceznaXena před 1 hodinou
Snadné rumové kuličky
PrinceznaXena před 1 hodinou
Tématické fráze:
nakládání celeru,
naložený celer,
jak nalozit celer,
cerel,
celer nalozeny,
nakládaný celer,
nakládání celer,
celer nakládání,
jak naložit cerel,
jak nakládat celer,
naložit celer,
celer recepty,
celer nebo cerel,
celer v octě,
nakládání z celeru,
nakladany cerel,
nalozeny celer recept,
recepty z celeru,
recepty celer,
marinovaný cerel
Suroviny:
celer,
ocet,
voda,
cukr,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl
Komentáře (19)
A na čo všetko používaš ten cerel naložený podľa tohoto receptu, musí byť príšerne kyslý, nie?
Kdo by chtěl sladší variantu, tak lze použít variantu b) v komentářích