Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 089 kJ / 1 216 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,80 g |
| Tuky | 2,60 g |
| Vláknina | 32,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 110 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 247,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupeme brambory a uvaříme je ve slané vodě, slijeme a prolisujeme.
Krok 2: Hmotu promísíme s moukou a pořádně rozválíme.
Krok 3: Nařežeme na stejně velké obdélníky, na které klademe nastrouhané zelí. Zarolujeme a pečeme dozlatova.
Zveřejněno 7. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staročeský Krobeš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V03X
Moje poznámka
Staročeský Krobeš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V03X
Nejnovější recepty
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 1 hodinou
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 4 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno před 14 hodinami
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s krupicí a vejcem
JiZa5 před 28 minutami
Zdravý banánový chlebík
jitkaspate před 1 hodinou
Mřížkový koláč - osvědčený
Evellinka před 1 hodinou
Biskupský chlebíček
HelenaR před 2 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
verydlask před 3 hodinami
Řízky z mletého masa, sýru a mrkve
Leni1970 před 4 hodinami
Perníčky naší Haničky
Sova1 před 4 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Slavista62 před 8 hodinami
Fofr broskvový koláč
Martula před 14 hodinami
Mleté maso na špagety
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
staročeské zelnáky,
staročeské zelňáky recept,
bezmasé staročeské recepty,
staročeské kyselé zelí,
kucmoch se zelím,
staročeske recepty,
staročeské bezmasé recepty,
muzikanti recepty,
staročeské bezmasé velikonoční menu recepty,
staročeský zelňák,
starocesky kyselo,
staročeské recepty z čerstvého zelí,
staročeský recept ovčáci,
prejt recept,
zelnaky recept s bramborou,
starocesky zelňáky,
recept.staročeský brambor,
starocesky recept,
staročeské zelňáky s bramborou,
starocesky zelnak recepty
Suroviny:
brambory,
mouka hrubá,
zelí,
máslo,
sůl
Komentáře (7)