Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srdíčka z vajíčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O5mY
Moje poznámka
Srdíčka z vajíčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O5mY
Nejnovější recepty
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 10 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno před 19 hodinami
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno před 19 hodinami
Rychlé třešňové řezy v remosce
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí v rajčatovo česnekové omáčce s krupicovými nočky
Jan Nemec před 2 hodinami
Modelovací hmota (falešný marcipán) dobrý na tvoření figurek
HanaS92 před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 4 hodinami
Bramboračka
Kajkajak před 5 hodinami
Podmáslová buchta s jahodami a křupavou drobenkou
Ivicivi před 6 hodinami
Grilované krevety
Fitulka před 7 hodinami
Smažený sýr "bez smažení"
Fitulka před 7 hodinami
Masové koule na žampionech
Fitulka před 7 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Standby před 8 hodinami
Tématické fráze:
srdicka z vajicek,
srdíčko,
srdíčka na facebooku,
srdíčko z vajíček,
srdíčko na facebooku,
srdicko z vejce,
srdíčka z vajec,
jak udělat jehlan z papíru,
vejce srdicko,
jak udelat srdicka z vajec,
vejce do srdicka,
vajička y papíru,
jak udělat jehlan,
srdíčka ze sena,
buchta ve tvaru srdíčka,
srdička z vajcek,
srdíčko z vejce na tvrdo,
z vajíček,
srdíčka z,
jak udělat z vejce srdíčko
Suroviny:
vejce
Komentáře (19)
a už taky rýmuje
Někde jsem viděla i vajíčka ve tvaru krychle nebo čtyřbokého jehlanu
Nápad je to úžasný. Také jsem nejdřív podle fotky přemýšlela, jak na to. Napadlo mne podle pokusu našich dětí, že se v octu nechá rozpustit skořápka a pak se opatrně vajíčko, už jen v bláně, dá do nějaké formičky a uvaří. Otázkou je, zda by se to povedlo, aby se blána neprotrhla, a zda by vajíčko, vzhledem k octu, bylo vůbec poživalené.