Krémová polévka z rukoly
Rukolu můžeme využít v kuchyni i jinak než jako oblohu pokrmů zasyrova. Zkuste třebas polévku. Jemný krém se smetanou a zlatavými korunky vám zachutná a rádi si chuťový zážitek zopakujete.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 110 kJ / 743 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,60 g |
Tuky | 53,67 g |
Vláknina | 5,50 g |
Cholesterol | 164 mg |
Sodík | 88 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 50,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémová polévka z rukoly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pXEN
Moje poznámka
Krémová polévka z rukoly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pXEN
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Nutellové oříšky
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční myslivecké knoflíky
Přidáno před 11 hodinami
Bramboráky s libečkem
Přidáno před 16 hodinami
Pivní cibulačka
Přidáno před 17 hodinami
Srnčí guláš
Přidáno před 18 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé šunkofleky
anamor1 před 2 minutami
Americké okurky
magdalenka před 1 hodinou
Jednoduchá jablečná buchta
Skunk před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 3 hodinami
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
VeronikaRob před 10 hodinami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
Tomaassss před 11 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 13 hodinami
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 14 hodinami
Tématické fráze:
rukola recepty,
polévka s rukolou,
rucola polévka,
polévka z rucoly,
recepty z rukoly,
rukola recept,
co z rukoly,
polívka z rukoly,
rukola/polevky,
chut rukoli,
recepty z rucoly,
teplá rukola,
zeleninova polevka s rukolou,
recepty z rukoli,
recepty rukola,
recept rukola,
chuť rukoly,
poléčka z rukoli,
rukola na teplo,
polevka rucola
Suroviny:
rukola,
máslo,
mouka,
vývar zeleninový,
smetana,
sůl,
krutony
Komentáře (30)
nevím, proč si myslím, že je rukola nahořklá
asi není, že
Cathleen - u vás se tak dobře jí, že i ty kachničky ví, co je dobré
Jaruško - promiň, já jsem Tě přehlídla,
maris:Maruško, moc slibně vypadající recept a překrásné fotky
Ty jsi tak nádherně popsala chuť rukoly
Teda i ten porcelán se mi líbí,bílá je bílá.