Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 526 kJ / 1 082 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,30 g |
Tuky | 29,48 g |
Vláknina | 65,68 g |
Cholesterol | 103 mg |
Sodík | 1,48 g |
Sůl | 3,21 g |
Sacharidy | 109,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrášková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wn3v
Moje poznámka
Hrášková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wn3v
Nejnovější recepty
Pórkový krém
Přidáno před 4 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 4 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 9 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 10 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 11 hodinami
Pikantní topinky s hlívou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fofr broskvový koláč
JakubM před 11 minutami
Otoč, oblíž, omliekuj -OREO
Pavlinakacerova před 43 minutami
Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Kupczyk před 44 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Estermik před 52 minutami
Granko - tvarohové řezy
veru.h. před 2 hodinami
Květáková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Jablečno - makový dezert
Moanka před 4 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Moanka před 4 hodinami
Sýrové pletýnky s párkem
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
hrášková polévka,
losos polreich,
hrášková polévka recept,
polreich recepty,
hrachová polévka polreich,
recepty polreicha,
polreich kuchařka,
hrášková polévka polreich,
polreich restaurace,
zdeněk polreich recepty,
kuchařka od polreicha,
recept hrášková polévka,
kuchařka polreicha,
hrášková polévka podle polreicha,
polreich hrašková polévka,
hrachová polévka zdeněk polreich,
polreich losos,
recepty zdeňka polreicha,
hrášková,
hrachova polevka podle polreicha
Suroviny:
olej,
mrkev,
česnek,
pórek,
celer,
petrželka zelená,
brambory,
šunka,
hrášek,
vývar zeleninový,
smetana 33%,
sůl,
pepř
Komentáře (10)