Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 782 kJ / 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,06 g |
Tuky | 46,91 g |
Vláknina | 23,47 g |
Cholesterol | 134 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 4,87 g |
Sacharidy | 42,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr na zeleninovém lůžku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lnvp
Moje poznámka
Kapr na zeleninovém lůžku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lnvp
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 9 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 19 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno 16. 9. 2025 14:02:01
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 8 minutami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 11 minutami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 1 hodinou
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 1 hodinou
Vydatná mrkvová polévka s vločkami - i pro nejmenší
jana1974 před 2 hodinami
Knedlíčky gyoza plněné mletým masem
Tomas21 před 3 hodinami
Falešný španělský ptáček
Dreamer_Mike před 4 hodinami
Vepřové pečené na cibuli
Adams-alena před 4 hodinami
Kuřecí maso s houbami
Geressha před 4 hodinami
Tématické fráze:
kapr recepty,
kapr na zelenině,
recept kapr na zelenině,
kapr recept,
recept na kapra,
recept na kapra na zelenině,
recepty z kapra,
recepty na kapra,
recepty kapr na zelenině mrkev,
kapr na zelenině recept,
kapr na kaparech,
kapr s kapary,
jak uvařit hrášek pro rybare na kapry,
kapr s kuzi pulka na masle recept,
jak upeču pulku kapra,
mrkev petržel kapr
Suroviny:
kapr,
citron,
sůl,
koření na ryby,
mrkev,
petržel,
celer,
žampióny,
cibule,
česnek,
hrášek sterilovaný,
pasta sardelová,
kapary,
olej olivový,
máslo
Komentáře (8)