

Salát s tuňákem, jogurtem a vejcem
Suroviny
- 100 g tuňáka ve vlastní šťávě
- 2 vejce
- 150 g bílého nízkotučného jogurtu
- 400 g míchané zeleniny (rajče, okurka, ledový salát, bílá ředkev)
- sůl
Postup přípravy receptu
Zeleninu nakrájíme na drobné kousky, osolíme, přidáme ½ připraveného tuňáka a jogurt. Vše důkladně promícháme.
Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme a rozkrojíme na poloviny.
Na připravenou zeleninu přidáme navrch druhou polovinu tuňáka a vejce.
Poznámka od kuchařky
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Salát s tuňákem, jogurtem a vejcem
-
clupmi: děkuji
-
Nekdo by rekl, ze je to tak jednoduche, ze to ani neni recept, ale ja rikam, ze v jednoduchosti je sila. Recept nemusi nutne obsahovat "tisic" ingredienci, aby byl kladne hodnocen. Rozhodujicim kriteriem by melo byt to, jestli chutna. Ja tady mam podobny recept. Takze ti davam plusovy bodik.
www.miric.cz