Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 066 kJ / 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,04 g |
Tuky | 2,88 g |
Vláknina | 16,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 43,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Citrusová marmeláda - confiture d´agrumes
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LnPj
Moje poznámka
Citrusová marmeláda - confiture d´agrumes
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LnPj
Nejnovější recepty
Kuřecí závin à la kebab
Přidáno před 3 hodinami
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 16 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 22 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chleba bez hnětení
HejMira před 43 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 3 hodinami
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 10 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 13 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 15 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 15 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 16 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 16 hodinami
Tématické fráze:
grepová marmeláda recept,
grepová marmeláda,
citrusový džem,
citrusový džem recept,
recept na citrusovou marmeládu,
marmeláda z grepů,
recept na bio marmeládu,
marmelády recepty,
domácí citrusová marmeláda,
citruvá marmeláda,
recept na citrusový džem,
marmeláda z červeného pomeranče,
citrusová mamreláda,
grepová marmeláa recept,
grepová marmeláa recept,
citrusové zavařeniny,
citrusové marmelády-recepty,
citrusové marmelády džemy,
citrusove recepty,
sevilske pomerance
Suroviny:
pomeranče,
citron,
grapefruit,
cukr,
voda
Komentáře (38)
Moc děkuji za recept a přidávám foto.
Marmeládka je vynikající a přesně jak píšeš níže ani sladká, ani hořká, ani kyselá
měla jsem devět skleniček, něco jsem rozdala na ochutnání, zbytek zmizí asi velmi rychle. Loupat citrony byla sice zkouška trpělivosti, ale vyplatila se
P.S. ještě musím podotknout, že jsem použila želírovací cukr DIA a i v této "úpravě" nemá chybu
Amálko, dělám si legraci, ale fakt to znám a je skvělá i jen na chleba
Jo já davala želír cukr pro diabetiky, neb mám těžkého diabetika doma