Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolový salát s celerem

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ondroj

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 528 kJ /
1 799 kcal
Bílkoviny118,92 g
Tuky4,52 g
Vláknina103,93 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 39 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy273,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Fazole dáme vařit s česnekem, bobkovým listem a celým pepřem. Uvařené fazole scedíme, vybereme bobkový list a pepř. Necháme vychladnout. Krok 2: Mezitím nastrouháme tvrdý sýr a celer na hrubo, cibuli na jemno pokrájíme. Krok 3: Po vychladnutí smícháme fazole, sýr, celer, cibuli, tatarku dohromady. Dochutíme špetkou vegety, soli a pepře.

Zveřejněno 24. 9. 2008

Poznámka autora ondroj

Uvařené fazole nepropíráme, ztratily by aroma česneku a bobkového listu.

Pokud máme doma červenou cibuli, tak ji můžeme použít. Salát tím bude pestřejší.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolový salát s celerem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2JA

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolový salát s celerem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2JA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

a myslíte že gramatika bude ovlivňovat výslednou chuť ??? a že si toho někdo všiml a začal to řešit po devíti letech
<3<3<3<3<3

ondroj: Samozřejmě že gramatika neovlivní výslednou chuť, ale když už ve svém profilu uvádíte, že jste středoškolák a umíte češtinu, tak je škoda kazit recept na přípravu nepochybně dobrého jídla, hrubkami ...... ;-)

Salát je jistě dobrý, já bych ovšem při jeho přípravě použila list bobkový, ne bobkoví, jako vy, Hani.

MarcelaPa: Marcelka, medzitým, kým si písala, už som to poopravovala. ;-)

BabiznaJagizna: Stačí slušne upozorniť, že sú tam chyby, a recept bude opravený. Ako vidieť, ani vy ste sa chybe nevyhli.

Moc hezký recept Ondro.:yes: Celer, fazole miluju, takže to musí být nesmírná dobrota.:-p:-* Obrázky jsou opravdu krásné a moc mě mrzí, že HankuPu už tady nepotkávám. Její překrásné fotky lahodily oku a recepty měla taky vynikající.;-( Každopádně posílám bodík:yes:

Práve sa naň chystám:-pMáme obrovskú úrodu celeru:-)

Další nádherné fotečky HaničkyPu, kter na mě koukají z náhodných receptů.

Hani,móóc krásně nafocené:-Ka salát je skvělý:yes:

Moc hezké fotky a salátek stojí za vyzkoušení:yes:

Nádherný hrníček, takové sbírá manželova maminka. Hani, máš překrásné fotografie :yes:.

Taky jsem se se zalíbením na ten hrneček dívala, je ohromně roztomilej s těma kvítkama i tím tvarem;-)

hankapu....ja ako tradicne sa chcem opytat na porcelan...to je nejaka suprava...ten uskaty hrncek je prekrasny

Další výborný salát:yes: s pečivem je to sytá večeře :yes::yes: +

Tématické fráze:
fazolovy salat, cerelový džus, recept na fazolový salát, cerelový salát, salát koleslav recept, salát koleslav, fazolovy salat recept, celerový salát, salát z celeru, celer salát, fazoloví salát, celerový salát s fazolemi, fazolový salát s řapíkatým celerem, cerelový salát recept, fazolovy salad, recept fazolový salát, celer recepty, fazolové saláty, salát celer, celer recept

Suroviny:
fazole bílé, česnek, bobkový list, pepř celý, cibule, sýr tvrdý, celer, tatarská omáčka, vegeta, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu