Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 430 kJ / 103 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,94 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na sádle usmažíme dozlatova nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme na větší kousky nakrájené vykostěné a kůže zbavené koleno, opečeme.
Krok 2: Přidáme koření, znova krátce restujeme, pozor aby se paprika nepřipálila, byla by hořká a zalijeme vodou. Osolíme a dusíme.
Krok 3: Až je maso skoro měkké, přidáme protlak a na proužky nakrájenou červenou a bílou papriku.
Krok 4: Po změknutí zahustíme chlebem nebo moukou, kterou rozmícháme v troše vody, aby se neudělaly žmolky. Přílohu zvolí každý kdo co má rád, knedlík nebo těstoviny.
Zveřejněno 15. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš z vepřového kolena
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mY1O
Moje poznámka
Guláš z vepřového kolena
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mY1O
Nejnovější recepty
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 1 hodinou
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 3 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 8 hodinami
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 8 hodinami
Buchta s jablečnou náplní z remosky
Přidáno před 9 hodinami
Tartaletky s krémem z marshmallow
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové řezy
Saratice před 2 hodinami
Kuřecí čína
Mike_Fidler před 2 hodinami
Jablkový zázrak
Fitulka před 3 hodinami
Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
Fitulka před 3 hodinami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Fitulka před 4 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
margotka53 před 5 hodinami
Banánová buchta - hrnková
Hepetka před 5 hodinami
Americké lívance bez kynutí
káťa před 6 hodinami
Bábovka tvarohová
eskymak před 7 hodinami
Maki sushi
tipek136 před 8 hodinami
Tématické fráze:
segedinsky gulas z kolena,
vepřovy guláš,
segedinský guláš z kolene,
guláš z vepřového,
segedín z vepřového kolena,
segedín z kolene,
maso z vepřového kolene,
vepřové koleno-guláš,
veprove gulas,
recepty z vepřového kolene,
recepty varene koleno,
segedínský guláš z veřového kolena,
segedínský guláš s kolena,
segetinsky gulaz,
gulase z veproveho,
segetin z veproveho kolena,
vepřovy gulaš-recept,
vepřové maso recepty gulaš,
segedínský guláš z vepřového,
segedinský guláš z vepřových kolen
Suroviny:
koleno vepřové,
cibule,
sádlo,
paprika sušená sladká,
koření gulášové,
sůl,
protlak rajčatový,
paprika čerstvá bílá,
chléb
Komentáře (10)
JENNY-správný guláš se zahušťuje chlebem, mouka do něho vůbec nepatří. To jen tak, abys věděla a plno lidí to právě s tou moukou dělá