Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 932 kJ / 2 374 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,45 g |
| Tuky | 211,56 g |
| Vláknina | 46,20 g |
| Cholesterol | 175 mg |
| Sodík | 4,06 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 85,75 g |
Postup přípravy
Podáváme se šťouchanými brambory nebo s bramborovým knedlíkem.
Zveřejněno 18. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná cibulová kotleta s kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z9q2
Moje poznámka
Plněná cibulová kotleta s kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z9q2
Nejnovější recepty
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 5 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 5 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 17 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 17 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vaječný likér 8x jinak
Gablik před 1 minutou
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Saphena před 9 minutami
Bramborový salát a kuřecí řízek
Bretik před 2 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
KUKI1 před 3 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 4 hodinami
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 5 hodinami
Halibut v bylinkách
brtna před 5 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 6 hodinami
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 7 hodinami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 16 hodinami
Tématické fráze:
plněná kotleta babicovy dobroty,
plněna kotleta,
plněné kotlety,
vepřová kotleta s kapustou,
kapusta kotlety,
kotlety plněné cibulí a se slaninou,
kotleta s kapustou a bramborem,
plněné kotlety recepty,
kotleta plněná recept,
uzená kotleta s kapustou,
vepřová kotleta na kapustě,
kotleta plnena cibuli,
babicovy dobroty plnene kotlety na cibulovych bramborach,
plněná kotleta se šťouchanými brambory,
babicovy recepty 19.2.2012
Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti,
slanina královská,
cibule,
česnek,
pepř,
sůl,
kapusta,
mouka hladká,
olej,
masox,
majoránka
Komentáře (18)
A česnek dušením nejen ztratí svou palčivost, ale celkově jakoby vyzdvihne (zdůrazní) samotnou chuť jídla. Také tak dělávám.
Bibinko, ten česnek, skoro všechen /kromě cca 4 stroužků/ se nejprvé dusí s masem až do úplného vysmahnutí, takže ztrácí svou sílu a palčivost. Až v závěru se tam propasírují ty 4 stroužky česneku, aby to mělo trošku sílu a to myslím sílu v uvozovkách. Šťáva je velmi jemné česnekové chuti
Máš to
Ale kde je kapusta v popise?