Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 932 kJ / 2 374 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,45 g |
| Tuky | 211,56 g |
| Vláknina | 46,20 g |
| Cholesterol | 175 mg |
| Sodík | 4,06 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 85,75 g |
Postup přípravy
Podáváme se šťouchanými brambory nebo s bramborovým knedlíkem.
Zveřejněno 18. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná cibulová kotleta s kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z9q2
Moje poznámka
Plněná cibulová kotleta s kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z9q2
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 7 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 2 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 2 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 2 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 3 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 3 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 4 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 6 hodinami
Tématické fráze:
plněná kotleta babicovy dobroty,
plněna kotleta,
plněné kotlety,
vepřová kotleta s kapustou,
kapusta kotlety,
kotlety plněné cibulí a se slaninou,
kotleta s kapustou a bramborem,
plněné kotlety recepty,
kotleta plněná recept,
uzená kotleta s kapustou,
vepřová kotleta na kapustě,
kotleta plnena cibuli,
babicovy dobroty plnene kotlety na cibulovych bramborach,
plněná kotleta se šťouchanými brambory,
babicovy recepty 19.2.2012
Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti,
slanina královská,
cibule,
česnek,
pepř,
sůl,
kapusta,
mouka hladká,
olej,
masox,
majoránka
Komentáře (18)
A česnek dušením nejen ztratí svou palčivost, ale celkově jakoby vyzdvihne (zdůrazní) samotnou chuť jídla. Také tak dělávám.
Bibinko, ten česnek, skoro všechen /kromě cca 4 stroužků/ se nejprvé dusí s masem až do úplného vysmahnutí, takže ztrácí svou sílu a palčivost. Až v závěru se tam propasírují ty 4 stroužky česneku, aby to mělo trošku sílu a to myslím sílu v uvozovkách. Šťáva je velmi jemné česnekové chuti
Máš to
Ale kde je kapusta v popise?