Pikantní přírodní šťáva k masu
Potřebujete udělat šťávu k již hotovému masu? Použijte suroviny, které budou po ruce, třeba i zmražené bylinky a konzervovaná rajčata. Připravenou šťávou lze použít i na narychlo osmahnuté kuřecí plátky, nebo rybí filé.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 637 kJ / 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,41 g |
Tuky | 11,41 g |
Vláknina | 3,82 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 8,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní přírodní šťáva k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lD0M
Moje poznámka
Pikantní přírodní šťáva k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lD0M
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 8 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 8 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 8 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 14 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno 22. 8. 2025 21:02:48
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno 22. 8. 2025 20:45:32
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 3 hodinami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 4 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 6 hodinami
Jablečné koláče
Merylas před 7 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 7 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 7 hodinami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 7 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 7 hodinami
Pečená švestková povidla
Houska68 před 8 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Matlasak před 8 hodinami
Tématické fráze:
šťáva k masu,
šťáva k masu recept,
šťáva pod maso,
stava na maso,
jak udělat šťávu k masu,
rychlá šťáva k masu,
šťávy k masu,
jak udělat štávu pod maso,
prirodni omacka k masu,
recept na štávu k masu,
přírodní šťáva,
štáva pod maso recept,
stava z masa,
jak udělat dobrou šťávu k masu,
stava k masu recepty,
jak připravit šťávu k masu,
dobrá šťáva k masu,
šťávička k masu,
stava na maso recept,
recept šťáva k masu
Suroviny:
máslo,
olej,
cibule,
žampióny,
rajče loupané,
rajče,
omáčka chilli sladká,
maggi,
cibulka lahůdková,
libeček,
voda
Komentáře (38)
marika: ano,jak píše špagetka-libeček je ligurček http://www.bylinky.sk/?/Atlas/Ligurcek
Kdo maggi nepoužívá,může nahradit jiným dochucovadlem,nebo solí.Já s tím problém nemám,maggi jsem už jako dítě chodila potají"ucucávat"
Mášo,když přimhouříte oko,tak ta lžíce maggi našemu zažívacímu ústrojí zase tolik nemůže uškodit
A libeček...ten jsem použila
Děkuji za komentář,který mě vážně velice potěšil
Všem moc děkuji
Nedávno jsem našla jeden citát od Achille Gregora-
Motto:
Smutný člověk je schopen pustit si plyn.
Veselý člověk na ten plyn postaví rendlík
a ukuchtí si něco šmakovního.
Já někdy,pravda, smutná jsem,ale plyn pouštím jen pro ty šmakovní dobroty