Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 225 kJ / 3 161 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,90 g |
Tuky | 146,88 g |
Vláknina | 33,70 g |
Cholesterol | 223 mg |
Sodík | 1,66 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 340,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nO8W
Moje poznámka
Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nO8W
Nejnovější recepty
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 4 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 17 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Katův šleh po mém
Jandulice před 4 minutami
Pečená švestková povidla
Ludvikova před 1 hodinou
Bramborové placičky
Karel kuchtik před 2 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
janika491968 před 3 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
olivka před 3 hodinami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 14 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 15 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 16 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 16 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 16 hodinami
Tématické fráze:
demi-glace,
demiglas recept,
demiglas,
demi-glace recept,
demiglace recept,
omáčka demi-glace,
demi-glas,
omacka demiglas,
omáčka demi-glas,
deniglas,
fazole profi recept,
demiglas v prášku,
testoviny s pecorinem,
omacka demi-glace recept,
recepty se sýrem pecorino,
demiglace,
široké nudle s česnekévým pestem,
kde koupit demiglas,
demigas,
pecene demiglas
Suroviny:
nudle vaječné,
lusky fazolové,
máslo,
česnek,
pecorino,
sůl,
máslo,
cibule,
slanina,
mouka hladká,
vývar masový,
bobkový list,
tymián,
petrželka,
celer,
protlak rajčatový,
víno červené
Komentáře (16)
Těstoviny miluji a obzvlášť když je k nim výborná
omáčka....
Jinak
Kam chodíš na takové názvy