Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Aztécká"ryba v solamylové kůrce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZvR
Moje poznámka
"Aztécká"ryba v solamylové kůrce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZvR
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 6 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 8 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 9 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 9 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 10 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 13 minutami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 1 hodinou
Poctivá vánočka
metrix7 před 1 hodinou
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 1 hodinou
Krkovička z trouby
Sahula před 1 hodinou
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 2 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 2 hodinami
Celerová pomazánka
Toms1 před 2 hodinami
Tématické fráze:
solamylové knedlíky,
solamylové řezy,
ryba stikozubec s kořením aztécký poklad,
solamylové rohlíčky,
z chleba udelaná ryba,
ryba ba vánoce recept,
solamilove rohlicky,
mail azt.cz loc:cz,
aztécké koření,
recept na skvělou rybu,
ryba máma mia,
recept kuře v křupavé kůrce,
jaka je dobra ryba na obaleni,
solamylova krusta,
jak obalit zamrazenou rybu,
aby ryba krupala,
solamylove krusta,
aztecka treska,
křupavá pečená ryba,
křupavá kůrka na pečené rybě
Suroviny:
koření aztécký poklad,
solamyl,
máslo,
olej olivový,
citron,
zelenina čerstvá
Komentáře (23)
http://www.koreni-gastro.cz/aztecky_poklad-aztecky...
http://www.caje-koreni.cz/koreni/37-aztecky-poklad...
Složení:
Sůl (max.35%), koření (cibule, pepř, paprika, saturejka, řecké seno), zvýrazňovač chuti E 621, Vitamín B1.
ba ne, Ann, máš to překrásné.. o výborné chuti tohoto pokrmu nepochybuji