Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Třetihory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x9w9
Moje poznámka
Třetihory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x9w9
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 8 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 2 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 2 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 3 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 3 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 3 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 4 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 6 hodinami
Tématické fráze:
proč je špenát hořký,
špenát zhořkl,
zhořklý špenát,
proč špenát zhořkne,
hořký špenát,
proč zhořkne špenát,
spenat zhorkne,
proč je hořký špenát,
proč me zhořkl špenát,
jak dlouho dusit spenat,
co kdyz spenat zhorkne,
jak na zhorkly špenátu,
když smetana zhořkne,
hořký špenát co s tim,
proč zhořkne salát,
proč mi zhořkl špenát,
zhořkl špenát,
zhořkne špenát,
proč mi zhořkl česnek,
spenat zhořklý
Suroviny:
špenát,
brambory,
cibule,
česnek,
prsa kuřecí,
sůl,
pepř,
smetana ke šlehání,
paprika,
rajče,
mléko,
máslo,
koření kari,
koření gyros,
olej olivový,
koření grilovací,
omáčka sojová,
ořech muškátový
Komentáře (9)
A nerozumím tomu, proč ne cibulku do špenátu, špenát se přece odjakživa dusil na cibulové jíšce a byl dobrý. Nesmí se dusit dlouho. Takhle upravený špenát je také dobrý