Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 982 kJ / 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,48 g |
Tuky | 85,17 g |
Vláknina | 17,20 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 26,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené brambory s hlávkovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k5Jx
Moje poznámka
Zapečené brambory s hlávkovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k5Jx
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 6 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 10 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 14 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 4 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 4 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 8 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 8 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 10 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 10 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 11 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 11 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 12 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Tématické fráze:
zapečené brambory se zelím,
pečené zelí s těstovinami,
hlávkové zelí s bramborem,
zapékané hlávkové zelí,
jídla s hlávkovým zelím,
hlávkové zelí recept,
hlávkové zelí recepty,
zapečené zelí,
recepty s hlávkovým zelím,
brambory se zelím,
recepty z hlávkového zelí,
kuře s hlávkovým zelím,
zapečené brambory,
brambory s těstovinami,
zapečené zelí s bramborami,
jidla z hlavkoveho zeli,
zapečené těstoviny se zelím,
brambory zapečené se zelím,
jidlo s hlavkovym zelim,
recepty z brambor a zelí
Suroviny:
zelí hlávkové,
slanina,
cibule,
sůl,
pepř,
kmín celý,
sádlo
Komentáře (7)