Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 82 kJ / 20 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,54 g |
| Tuky | 0,12 g |
| Vláknina | 0,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 3,60 g |
Postup přípravy
Podáváme s chlebem.
Zveřejněno 21. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Veselé býčí koule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k59Y
Moje poznámka
Veselé býčí koule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k59Y
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 5 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 6 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 8 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 9 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 10 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 1 hodinou
Išelské cukroví
Danakoukolova před 1 hodinou
Vosí hnízda
RNiklova před 1 hodinou
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 1 hodinou
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 1 hodinou
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 2 hodinami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 2 hodinami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 3 hodinami
Tématické fráze:
býčí žlázy recept,
bíčí koule,
bíčí žlázy,
býčí žlázy,
býčí žlázy recepty,
kančí koule,
bici koule recept,
recept na byci zlazy,
veselé recepty,
býčí kule,
recept bičí koule,
recepty býčí žlázy,
kančí žlázy,
recept byčí žlázy,
smažené býčí žlázy,
bíčí koule recepty,
recepty-býčí koule,
recept na bíčí koule,
byčí maso,
rizky z bycich kouli
Suroviny:
býčí žláza,
špek,
sádlo,
cibule,
paprika čerstvá červená,
nať celerová,
pórek,
rajče,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
mouka
Komentáře (18)
Švagor veterinár takto robí aj z kančích vajíčok...(z mladých samčekov - prasiatka) ale tie mi akosi nesadli...