Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 425 kJ / 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,93 g |
Tuky | 4,31 g |
Vláknina | 6,08 g |
Cholesterol | 141 mg |
Sodík | 265 mg |
Sůl | 0,57 g |
Sacharidy | 3,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařené hovězí maso se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v3g
Moje poznámka
Vařené hovězí maso se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v3g
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 47 minutami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 13 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 13 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 13 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 13 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Medvidek před 43 minutami
Italská rajčatová polévka
Bohunka37 před 57 minutami
Babiččina rychlá kulajda
olivka před 3 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 14 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 14 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 16 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 16 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 16 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 16 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 16 hodinami
Tématické fráze:
hovězí přední recepty,
hovězí přední recept,
jak dlouho vařit hovězí maso,
recepty z vareneho hoveziho masa,
hovězí přední,
zadní hovězí,
hovězí maso přední,
přední hovězí recepty,
přední hovězí,
hovězí zadní,
hovězí na zelenině,
hovezi zadni recept,
jak varit hovezi maso,
recepty z vařeného masa,
recepty hovězí přední,
recepty přední hovězí maso,
hovězí se zeleninou,
co z vařeného hovězího masa,
recepty hovězí přední maso,
jak dlouho varit hovezi zadni
Suroviny:
maso hovězí,
pórek,
karotka,
celer,
voda,
masox hovězí,
bobkový list,
petržel,
pepř,
kost hovězí morková
Komentáře (4)