Bavorský závitek
Bavorský závitek je výjimečná specialita, která v sobě spojuje šťavnaté maso, voňavou náplň a bohatou omáčku. Tento tradiční recept inspirovaný bavorskou kuchyní vás okouzlí svou plností chutí a kombinací ingrediencí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 602 kJ / 1 578 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,41 g |
| Tuky | 130,17 g |
| Vláknina | 11,20 g |
| Cholesterol | 678 mg |
| Sodík | 1,28 g |
| Sůl | 2,92 g |
| Sacharidy | 61,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bavorský závitek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0Jq
Moje poznámka
Bavorský závitek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0Jq
Nejnovější recepty
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 1 hodinou
Barevná roláda z lineckého těsta
Přidáno před 13 hodinami
Červená rybí polévka
Přidáno před 13 hodinami
Hrášková rybí polévka a kapří hranolky
Přidáno před 13 hodinami
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 14 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 42 minutami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 2 hodinami
Guláš uherského grófa
PavelSt před 3 hodinami
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 9 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 9 hodinami
Květákové placičky
Valis před 10 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 11 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 12 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
bavorský vepřový závitek,
hovězí závitek,
bavorske zavitky,
závitky,
hovězí závitky,
závitek,
recepty hovězí,
bavorský plátek,
závitky z hovězího masa,
bavorský závitok,
hovězí závitky s rýží,
hovězí závitky recept,
bavorkský zavitek,
závitek z hovězího masa,
bavorský hovězí plátek,
bavorské recepty,
zavitek recept,
bavorské roštěnky,
hovězí závitek s křenem,
recepty hovězí závitky
Suroviny:
roštěná hovězí,
salám šunkový,
vejce,
cibule,
brambory,
okurky sterilované,
sádlo,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (22)
Do šťávy dávám místo mouky víc cibule, jen ji potom mixuju nebo propasíruju, aby muž neremcal. Brambory tam sní, ani to nepozná, když je trochu rozšmelcuju.
Na řezu krásné a ta dřevorubecká porce, to je paráda.