Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 531 kJ / 844 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,25 g |
Tuky | 24,29 g |
Vláknina | 1,61 g |
Cholesterol | 1,86 g |
Sodík | 822 mg |
Sůl | 2,38 g |
Sacharidy | 30,75 g |
Postup přípravy
Játra jsou rychle měkká a křehká, díky naložení v marinádě.
Posypeme játra ještě na pánvi čerstvými bylinkami a podáváme.
Až nakonec dosolíme a dokořeníme.
Zveřejněno 14. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové restované játrové nudličky v jemné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1QJG
Moje poznámka
Vepřové restované játrové nudličky v jemné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1QJG
Nejnovější recepty
Tortillové košíky
Přidáno před 1 hodinou
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 3 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 5 minutami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 20 minutami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 33 minutami
Hovězí na česneku
Modraska před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 4 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 5 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 5 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 5 hodinami
Carbonara špagety
Moanka před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřová játra na nudličky,
veprove jatra na nudlicky,
restovany jatra,
jatrove nudlicky,
nudličky z vepřových jater,
játra na nudličky,
veprova jatra nudlicky,
vepřové nudličky s jatry,
vepřové nudličky v marinádě,
restovana veprova jatra,
marináda na vepřové nudličky,
nudlicky z jater,
játrové nudličky recept,
recepty z játry-restovaná játra,
jatra nudlicky,
restované kuřecí nudličky,
restovaná jatýrka,
marináda na játra,
restovane jatra na cibuli podle,
restované vepřové plátky
Suroviny:
játra vepřová,
tatarská omáčka,
hořčice,
sýr nastrouhaný,
rajče sušené v oleji,
bazalka čerstvá,
paprika sušená sladká,
víno červené,
cibulka jarní,
zázvor čerstvý,
omáčka sojová,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (9)