Suroviny pro 25
25
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 277 kJ / 1 500 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,76 g |
| Tuky | 17,42 g |
| Vláknina | 43,40 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 3,49 g |
| Sůl | 8,42 g |
| Sacharidy | 260,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nastrouháte brambory, přidáte mouku, sůl, vajíčka, pepř, trouchu mléka, zelí a smíchate dohromady.
Krok 2: Smažíte na oleji, nebo na sádle.
Zveřejněno 24. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráky s kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kwZE
Moje poznámka
Bramboráky s kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kwZE
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 16 minutami
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 13 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 13 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 14 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 14 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 7 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 7 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 8 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 9 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 11 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 11 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 12 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 12 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 12 hodinami
Tématické fráze:
bramboraky se zelím,
bramboráky z kysaného zelí,
bramboráky se zelím recept,
bramborák se zelím,
bramborák z kysaného zelí,
bramboráky,
bramborák se zelím na plechu,
recept na bramboráky se zelím,
kaplický bramborák,
kaplický bramborák,
bramboráčky s kysaným zelím,
bramboráky se trhají,
bramboráky s kyselým zelím,
bramboráky ze zelim,
bramboráky ze zelí,
recepty s kysanym zelim,
bramborové placky s kysaným zelím,
bramborák s kxsaným zelím,
bramborák s kxsaným zelím,
bramboračky se zelím
Suroviny:
brambory,
zelí kysané,
sůl,
pepř,
česnek,
mouka polohrubá,
vejce,
mléko,
majoránka,
olej
Komentáře (13)
U bramborových těst záleží na tom, jak jsou škrobnaté brambory. Někdy se té mouky musí dodat víc, já část mouky nahrazuju solamylem. Pánev musí být dost rozpálená.
S červeným zelím to nemá chybu, jen se to lehce přidusilo a zabalilo