Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 299 kJ / 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,26 g |
Tuky | 45,83 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 817 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 11,32 g |
Postup přípravy
Podáváme s rýží.
Zveřejněno 25. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špekové srdíčko na víně se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7OEQ
Moje poznámka
Špekové srdíčko na víně se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7OEQ
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 11 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 53 minutami
Pivovarská bašta
oopicka před 2 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 3 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 4 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 4 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 5 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 7 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 7 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 8 hodinami
Tématické fráze:
vepřové srdíčko na víně,
kuřecí srdíčka na víně,
srdicka na červeném víně,
krůtí srdíčka na víně,
malovat srdíčka,
vepřové srdíčko s vínem,
srdíčko na zelenině,
tlakac,
co dělat,když bouchne tlakáč,
co dělat,když bouchne tlakáč,
co dělat když bouchne tlakáč,
špeková srdce na víně,
tlakáč bouchnul,
návod na vajíčkové srdíčko,
starý tlakáč
Suroviny:
srdce vepřové,
špek,
sádlo,
cibule,
zelenina sterilovaná,
koření hřebíček,
koření nové koření,
květ muškátový,
víno,
mouka hladká,
vývar,
pepř,
sůl
Komentáře (19)
Papiňáčku se neboj
nááádherné foto.. a ty rýžové kytičky.. hmmm