Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 952 kJ / 3 574 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,45 g |
Tuky | 241,60 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 1,81 g |
Sodík | 605 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 279,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kiwi čoko-roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Ow5
Moje poznámka
Kiwi čoko-roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Ow5
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 17 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 6 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 8 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 9 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 9 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 9 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 9 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 10 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 10 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 11 hodinami
Tématické fráze:
čoko roláda,
rolada s kivi,
rolada čoko,
čoko roláda bez mouky,
roláda bez mouky,
kivi roláda,
rolada s kiwi kremem,
recept na coko roladu,
cokorolada,
kakaová roláda s kiwi,
jednoduchá roláda pro začátečníky,
čoko roláda recept,
mas rad coko,
čoko rolády,
čoko krém na roládu,
piškotova rolada s kiwi,
recept s kiwi,
piškotová roláda s s kiwi,
těsto na čoko roladu,
coko rezy s kiwi
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
kakao,
čokoláda,
mléko,
káva,
máslo,
cukr moučkový,
kiwi
Komentáře (17)
JAHŮDKO, mě je to jasný, ale já sladké nemusím a tak to dělám podle chuti ostatních a můj manžel je názoru, že málo těsta a hodně krému, je to nejlepší
CHOCOLATE, já nelakuju, já konečně vlastním zdobičku, tak to ne já, to ona má na svědomí
Rebi, původně bylo kivi, nuž občas se každý utne, no ni?
Ale Bibi je to jen můj názor