Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 542 kJ / 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,88 g |
Tuky | 29,98 g |
Vláknina | 1,68 g |
Cholesterol | 297 mg |
Sodík | 551 mg |
Sůl | 1,01 g |
Sacharidy | 11,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9OJJ
Moje poznámka
V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9OJJ
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 2 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 19 minutami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 30 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 1 hodinou
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 13 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 15 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Tématické fráze:
pokrmy z krůtích prsou,
jak udit na pánvi,
vyuzeno,
jak udit v pánvi,
uzení masa na pánvi,
piliny na uzení obi,
panev na uzeni,
jak udit na pilinách,
jak udit kruti maso,
uzení v wok,
vyuzené maso je kyselé,
krůtí prso recepty,
jak vyudit krutí maso,
jak udit lososa na panvi,
kuřecí prsa uzení,
receptař prima napadu uzený olej,
udíme krůtí maso,
udit na pilinach,
domaci uzeni lososa na panvi,
recepty na uzení pilinami
Suroviny:
prsa krůtí,
sůl,
olej,
křen strouhaný,
smetana zakysaná,
majonéza,
hořčice hrubozrnná,
okurky sterilované,
vejce,
kopr,
sůl,
pepř
Komentáře (33)