Suroviny
Porce: 6-8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 979 kJ / 234 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,42 g |
Tuky | 1,13 g |
Vláknina | 14,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 44,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
TRIO-buřt-brambor guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZOB
Moje poznámka
TRIO-buřt-brambor guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZOB
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 5 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 5 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 5 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 19 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 1 minutou
Pizza Valencia
Alena194 před 3 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Tom_Krupa před 7 minutami
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 57 minutami
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 1 hodinou
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 1 hodinou
Jahodový džem
Jolinka před 1 hodinou
Hovězí (kližka) na houbách
mb130 před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
UnholyKetty před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 2 hodinami
Tématické fráze:
buřtguláš kluci v akci,
burt gulas,
buřt guláš recept,
buřtguláš,
buřt gulas s bramborem,
recept na buřt guláš,
buřtguláš recept kluci v akci,
burtovy gulas,
recept buřt guláš,
recepty buřt guláš,
buřt guláš se smetanou,
gulas z burtu,
buřtguláš bez brambor,
vuřt guláš,
buřtguláš s brambory,
brambory gulas,
brambový guláš,
guláš z brambor,
buřt,
kluci v akci burtgulas
Suroviny:
klobása,
cibule,
paprika sušená sladká,
brambory,
paprika čerstvá žlutá,
bobkový list,
koření nové koření,
česnek,
olej slunečnicový,
sůl,
kmín celý,
majoránka
Komentáře (13)