Suroviny
Porce: 6-8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 979 kJ / 234 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,42 g |
| Tuky | 1,13 g |
| Vláknina | 14,18 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 44,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
TRIO-buřt-brambor guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZOB
Moje poznámka
TRIO-buřt-brambor guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZOB
Nejnovější recepty
Jednohubky s pomazánkou z loveckého salámu
Přidáno před 39 minutami
Linecká barevná kolečka
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové hvězdičky s polevou
Přidáno před 8 hodinami
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 12 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
Přidáno před 13 hodinami
Dětský domácí punč
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 1 hodinou
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 2 hodinami
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 4 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 4 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 5 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
lucyjezdikova před 5 hodinami
Bramboračka
artistichideaway před 7 hodinami
Vepřová bratislavská plec
kimlo před 8 hodinami
Tématické fráze:
buřtguláš kluci v akci,
burt gulas,
buřt guláš recept,
buřtguláš,
buřt gulas s bramborem,
recept na buřt guláš,
buřtguláš recept kluci v akci,
burtovy gulas,
recept buřt guláš,
recepty buřt guláš,
buřt guláš se smetanou,
gulas z burtu,
buřtguláš bez brambor,
vuřt guláš,
buřtguláš s brambory,
brambory gulas,
brambový guláš,
guláš z brambor,
buřt,
kluci v akci burtgulas
Suroviny:
klobása,
cibule,
paprika sušená sladká,
brambory,
paprika čerstvá žlutá,
bobkový list,
koření nové koření,
česnek,
olej slunečnicový,
sůl,
kmín celý,
majoránka
Komentáře (15)