Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 133 kJ / 1 227 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,84 g |
Tuky | 60,42 g |
Vláknina | 18,60 g |
Cholesterol | 718 mg |
Sodík | 904 mg |
Sůl | 2,12 g |
Sacharidy | 81,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový nákyp s uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gp9
Moje poznámka
Zeleninový nákyp s uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gp9
Nejnovější recepty
Kuřecí yakitori
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 14 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 14 hodinami
Oklahoma smashburger
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 1 hodinou
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 1 hodinou
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 1 hodinou
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 1 hodinou
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 5 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 5 hodinami
Hrníčková bublanina
Pechova.veronika84 před 6 hodinami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 13 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 17 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 19 hodinami
Tématické fráze:
kedlubnový nákyp,
kapustový nákyp s mletým masem,
kapustový nákyp s mletým masem,
nákyp,
cuketa s uzeným masem,
zeleninovenakypy,
kapustový nákyp,
zapékaný květák s uzeným masem,
zeleninových nákyp,
zapečená zelenina s uzeným masem,
zeninový nákyp,
čočkový nákyp s mletým masem,
zapečená cuketa s uzeným masem,
zapečená cuketa s uzeným masem,
zeleninivé nákypy,
květákový nákyp s uzeninou,
kvetakovy nakyp,
květákový nákyp recept,
recept - květák + hrášek + ...,
lorna recepty s uzeným masem a cuketou
Suroviny:
zelenina,
mrkev,
květák,
hrášek,
fazolky zelené,
kedlubna,
kapusta,
maso vepřové,
mouka hrubá,
máslo,
mléko,
vejce,
petrželka,
sůl,
pepř,
tuk,
strouhanka,
tuk
Komentáře (4)