Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 367 kJ / 805 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,48 g |
Tuky | 84,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 6,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí paprikáš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y72O
Moje poznámka
Králičí paprikáš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y72O
Nejnovější recepty
Křehký štrúdl
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 7 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Mozzarella grilovaná ve vinném listu
Přidáno před 7 hodinami
Špízy se sýrem v šunce a zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatové chutney
BlaV. před 5 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 6 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 7 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 9 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 9 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 10 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 10 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 10 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 11 hodinami
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
Jitka29 před 11 hodinami
Tématické fráze:
paprikáš z králika,
králičí perkelt,
paprikáč z králíka,
králík recepty,
paprikač,
perkelt z králika,
paprikac s kralika,
kralici perkelt recept,
paprikáš,
králičí na paprice,
paprikas s kralika,
králík na paprikové smetaně,
paprikáš na králíka,
paprikáš zkrálíka,
králičí stehna recepty,
králík na paprice,
vykostěný králík recept jinak,
kuřeci paprikač,
top recepty kralik na paprice,
králík jako paprikáč
Suroviny:
slanina,
cibule,
paprika sušená sladká,
feferonka,
hřbet králičí,
česnek,
sůl,
smetana,
mouka hladká
Komentáře (8)