Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 107 kJ / 3 850 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,84 g |
| Tuky | 176,65 g |
| Vláknina | 18,36 g |
| Cholesterol | 653 mg |
| Sodík | 156 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 479,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchty Jana z pohádky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0ERK
Moje poznámka
Buchty Jana z pohádky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0ERK
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 2 hodinami
Teplý fazolový salát s mrkví a kapustičkami
Přidáno před 3 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 22 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 23 hodinami
Neapolský salát
Přidáno 18. 12. 2025 12:37:40
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pravý vepřový guláš
Sima1996 před 8 minutami
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 28 minutami
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 1 hodinou
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 2 hodinami
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 2 hodinami
Rýžový nákyp
josef.ridic před 2 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 3 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 5 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 6 hodinami
Tématické fráze:
buchty z instantního droždí,
povidlové buchty z instantního droždí,
pohadkova buchta,
honza buchty,
jak pripravit povidla do buchet,
pečne buchty,
pohádky,
honzovi na buchty,
instantni drozdi recepty na buchty,
tekuté buchty,
jan buchta,
povidlové buchty z pohadky,
buchta z instantního droždí,
instantni drozdi buchty,
buchty jako z pohádky,
buchty s instatního droždí,
recepty na pohadkove buchty,
pohadkove buchty,
buchty od janci,
honzovy buchty s instantniho drozdí
Suroviny:
mouka polohrubá,
mléko,
olej slunečnicový,
cukr,
žloutek,
cukr vanilinový,
droždí,
sůl,
povidla švestková
Komentáře (4)