Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 107 kJ / 3 850 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,84 g |
| Tuky | 176,65 g |
| Vláknina | 18,36 g |
| Cholesterol | 653 mg |
| Sodík | 156 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 479,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchty Jana z pohádky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0ERK
Moje poznámka
Buchty Jana z pohádky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0ERK
Nejnovější recepty
Strouhané řezy
Přidáno před 1 hodinou
Černé fazole s rýží a paprikou
Přidáno před 3 hodinami
Bramborový koláč "Co dům dá"
Přidáno před 3 hodinami
Pudinková buchta se skořicí
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová krkovička s játry
Přidáno před 14 hodinami
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květákové karbanátky s anglickou slaninou a sýrem
Ivcatkoo před 1 hodinou
Bulgur s kapustičkami a kořenovou zeleninou
Glapet před 1 hodinou
Kuře na zelí
[email protected] před 1 hodinou
Kvasové krekry se sezamem
janatka před 2 hodinami
Zdravé cottage lívance
janatka před 2 hodinami
Žitný chléb
janatka před 2 hodinami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
[email protected] před 2 hodinami
Pomazánka z pohanky
janatka před 2 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Vasek93 před 2 hodinami
Šunkofleky II
Valis před 3 hodinami
Tématické fráze:
buchty z instantního droždí,
povidlové buchty z instantního droždí,
pohadkova buchta,
honza buchty,
jak pripravit povidla do buchet,
pečne buchty,
pohádky,
honzovi na buchty,
instantni drozdi recepty na buchty,
tekuté buchty,
jan buchta,
povidlové buchty z pohadky,
buchta z instantního droždí,
instantni drozdi buchty,
buchty jako z pohádky,
buchty s instatního droždí,
recepty na pohadkove buchty,
pohadkove buchty,
buchty od janci,
honzovy buchty s instantniho drozdí
Suroviny:
mouka polohrubá,
mléko,
olej slunečnicový,
cukr,
žloutek,
cukr vanilinový,
droždí,
sůl,
povidla švestková
Komentáře (4)