Suroviny pro 1
4
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 608 kJ / 2 057 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 164,18 g |
| Tuky | 21,20 g |
| Vláknina | 75,73 g |
| Cholesterol | 2,06 g |
| Sodík | 2,63 g |
| Sůl | 6,68 g |
| Sacharidy | 266,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra "cibulajdy"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PgZw
Moje poznámka
Játra "cibulajdy"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PgZw
Nejnovější recepty
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 41 minutami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 2 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa s omáčkou
coolbinsz před 12 minutami
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 1 hodinou
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 4 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 14 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 16 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 16 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 16 hodinami
Tématické fráze:
jak často jíst játra,
kuřecí játra jsou zdravá,
co obsahují vepřová játra,
je zdrave jist jatra,
jsou zdravé játra,
játra z trouby,
jsou vepřová játra zdravá,
jsou kuřecí játra zdravá,
játra se sosíkem,
paštika z drub.jater,
vepřová játra v troubě,
játra zdravé recepty,
vepřová játra zdravě,
jatra recept,
kuřecí játra zdrave,
jsou játra zdravá,
jist jatra,
zdravé recepty z jater,
játra z z trouby,
veprova jatra co obsahuji
Suroviny:
játra vepřová,
brambory,
cibule,
česnek,
libeček čerstvý,
kečup sladký,
víno červené,
soja,
kmín celý,
pepř mletý,
sádlo,
bylinky zelené
Komentáře (18)
S vepřovým to bude také dobrota
Děkuji
Ta poznámka o"nezdravé"surovině je psána úmyslně pro zde"vyvolené"pisatele
Vašíku po pravdě-měla jsem obavy,jaký bude konečný výsledek
S těmi drůbežími-tak ty bych spíše podusila v těch samých surovinách(bez brambor) právě v té hlubší pánvi.Jen té cibule by muselo být míň(drůb.játra jsou sladší)a nakrájela bych ji na opravdu velice jemné céčka,aby stihla změknout za tu kratší dobu dušení.V troubě peču drůb.játýrka jen v trojobalu-někde na Top tady receptík je
Ještě jednou všem díky
Bibinko ledvinky miluju
Všem za hezké komentíky i hodnocení děkuji